Onze titular a Juneda, amb baixes importants al equip.

JUNEDA  4 – ORGANYÀ  1

JUNEDA: Perera, Bertran (Capdevila 53′), Masbernat, Barrufet, Aixalà (Maknoun 71′), David Cusiné (Casalta 45′), Adrià Cusiné, Giné, Mateus, LLuis, i Delgado.

ORGANYÀ: Busquets, Baró, Jordana, Casanova, Galimany, Ivo Markovic, Hansen (Cheikh 66′), Alís, Ferreiro, Alvaréz i Vidal( Paulo 55′).

GOLS: 1-0 Mateus 17′, 2-0 Mateus 53′, 3-0 Alvarez (p.p) 70′, 3-1 Cheikh 73′, 4-1 Capdevila 89′.

Àrbitre: Craviotto Nogue, Hector.

Targetes: Per Juneda…Delgado, Giné i Masbernat T.GROGA. Per Organyà… (Sense targetes).

Nova derrota a domicili davant d’un Juneda superior. Després d’una mala primera part on hem marxat al vestidor amb 1-0 al marcador, hem sortit millor a la segona part però el Juneda ens ha sabut jugar i guanyar l’esquena de la defensa, posant-se  3-0.

Hem mirat de reaccionar i amb 3-1 hem tingut algunes arribades per apropar-nos però no ha estat possible. L’equip està acusant les nombroses baixes i la falta de ritme, toca seguir treballant i aprenent.

(Crònica: Marc Busquets)