ORGANYÀ: Busquets, Baró, Paulo ( Ferreiro 71’), Marcos, Casanova, Robert (Edgar 80’), Galimany ( Navarro 73’), Acosta, Ivo Markovic (Escales 46’) Oscar i Cheikh .

LA SEU: Escolà, Peña, Carrión, Sandro (Del Aguila 52’), Rivero, Roelas (Castillejo 52’), Fité (Sabarich 52’),Balletbó, Ferreira ( Alart 79’), Mairal ( Sort 79’) i Maranges.

GOLS: 1-0 Galimany 54’, 2-0 Escales min.62, 3-0 Cheickh min. 70.

Àrbitre: Carreta Sànchez, Ivan.

Targetes: Per Organyà: Ferran Vidal (entrenador), Marcos i Escales T.GROGA. Per La Seu: Sandro, Mairal i Ferreira T. GROGA.

Victòria contundent davant de La Seu!

Els primers 45 minuts van estar força igualats i cap dels dos equips va disposar de grans ocasions, però vam arribar a la mitja part amb bones sensacions, havent generat més perill que el rival.

A la segona part el partit seguia disputat fins que als 54’ Jaume Galimany aprofitava un rebuig a dins de l’ àrea per anotar el primer gol de la tarda.

Vuit minuts després, en una jugada similar, Pol Escales marcava el 2-0 o encarrilava el partit.

Als 65 minuts La Seu va disposar d’una bona ocasió per escurçar distàncies però Sabarich”Totti”, no va definir bé davant de Busquets, i tant sols cinc minuts després Cheickh sentenciava el partit marcant el 3-0 definitiu.

Bon partit en línies generals i bon inici de lliga sumat 6 de 6 punts, cal seguir treballant i pensar en el desplaçament del proper diumenge, partit que es jugarà a les 16h al camp del Bellcaire. Crònica : Marc Busquets.