Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 2 – OLÍMPIC ARTESA DE SEGRE 1

Jornada 25. 14/04/2024

Continua la ratxa, ja són sis jornades sense perdre i a més tercera victòria seguida davant un rival que va segon per la cua. El partit va ser controlat en tot moment per l’Organyà i el resultat va ser extremadament curt.

Al minut 5 ens avançàvem al marcador quan un refús de l’equip visitant topava contra el cos del Joel Sanvicens i la pilota anava dins. A partir d’aquí ocasions claríssimes amb algun xut al pal inclòs. La segona part va ser tres quarts del mateix, però el segon gol no arribava, mentrestant l’Olímpic inquietava ben poc la porteria del Ronald.

Després de dos possibles penals, al final l’àrbitre en va xiular un cap al final del partit, però malauradament el Cristian el va fallar. Després vindria l’expulsió de l’Édgar per reiterades protestes a l’àrbitre, aquest li va treure dues grogues seguides, una darrera l’altra. Però finalment el gol va arribar, era el minut 89’ quan el Robert marcava amb el cap. Però acte seguit l’Olímpic, que no havia fet gran cosa durant el partit, feia el gol de l’honor obra del Guillem Pérez. 2 a 1 en un partit que hauria d’haver acabat en golejada.

ORGANYÀ: Ronald, Paulo, Ferreira (Maxi 59’), Jordana (Feliu 75’), Moyano, Robert, Cristian, Édgar, Alejo (Joel Valero 82’), Joel Sanvicens (Lluís 65’), Gerard (Barba 59’).

OLÍMPIC ARTESA: David, Albert (Biel 59’), Aachour (Boubacar 45’), Quel. Dídac (Roger 79’), Guillem, Joan (Pol 68’), Bernat, Jordi, Hermann, Xavier (Sahbani 68’).

Gols: 1-0 Joel Sanvicens 5’; 2-0 Robert 89’; 2-1 Guillem 89’.

Resultats: Vallfogona – Golmés 1-4; Torà – Coll de Nargó 1-2; Bellpuig – Bellcairenc 2-1; Andorra B – Angulària 2-3; Tremp – Vilanova de l’Aguda 2-3; Ponts – Pobla de Segur 4-5; Fuliola – Magraners 3-0 (els visitatants no es van presentar).

Classificació: 1r Tremp 56; 2n Bellpuig 51; 3r Vallfogona 48; 4t Ponts 44*; 5è Torà 42*; 6è Bellcairenc 42; 7è Golmés 41; 8è Pobla de Segur 38*; 9è Organyà 36*; 10è Andorra B 30; 11è Fuliola 26; 12è Vilanova de l’Aguda 25; 13è Coll de Nargó 25; 14è Angulària 24; 15è Olímpic Artesa 20; 16è Magraners 8.

*Ponts, Torà, Organyà i Pobla amb un partit menys.

Pròxim partit: diumenge 21 d’abril, Organyà – Bellpuig.

ORGANYÀ cadets 6 – PONTS 3

Jornada 23. 14/04/2024

La canalla de l’Organyà va superar un rival de la part de dalt de la taula, el Ponts, que tot i la contundent derrota va realitzar un gran partit.

La primera part va ser molt igualada i van ser els pontsicans els que es van avançar al marcador mitjançant el Pau Farré quan havien passat uns vint minuts, però poc després, el Jan feia una cosa poques vegades vista, un hat trick en només quatre minuts, increïble. Però els de Ponts no va estar res en tornar a marcar, altre cop el Pau. S’arribava amb 3 a 2 al final d’un primer temps trepidant.

En la segona part l’Organyà va ser superior als de la Noguera, així al 55’ el Josep feia un gran gol, el seu primer de la temporada; retallava el Ponts al 63’, però el Jesús i l’Amir posaven les coses a lloc quan faltava no res per acabar. I la cosa encara podia haver estat millor si el Martí no hagués llençat un penal al travesser amb el partit ja gairebé finalitzat.

ORGANYÀ: Albert, Eloi, Gustavo, Pa Sule, Jesús, Fares, Íker, Amir, Josep, Jerson, Joseph (titulars), Suleyman, Oriol, Jan, Ermengol, Martí.

PONTS: David, Biel, Josep, Bernat, Rodrigo, Rayam, Adnane, Íker, Pau, Jordi, Adam (titulars), Martí.

Gols: 0-1 Pau 21’; 1-1 Jan 25’; 2-1 Jan 27’; 3-1 Jan 28’; 3-2 Pau 31’; 4-2 Josep 55’; 4-3 Adnane 63’; 5-3 Jesús 77’; 6-3 Amir 79’.

Àrbitre: Èric Rosell Ginesta.

Targetes: Joseph (3’), Fares (39’) / Joan Pujol (entrenador, 71’).

Resultats: Pobla de Segur – At. Segre 1-3; Agramunt – Oliana 1-5; Vilanovenca – Edfor 2-1; Rialp – Guissona 4-0; Balaguer – Tàrrega 0-1; Pla d’Urgell – Tremp 1-5.

Classificació: 1r Tàrrega 55; 2n Vilanovenca 55; 3r Tremp 53; 4t Rialp 47; 5è Ponts 44; 6è Balaguer 40; 7è Edfor 33; 8è Organyà 32*; 9è Oliana 26; 10è Pobla de Segur 22; 11è Guissona 18; 12è Atlètic Segre 17*; 13è Pla d’Urgell 16; 14è Agramunt 5.

*Organyà i Atlètic Segre amb un partit menys.

Pròxim partit: dissabte 20 d’abril, Organyà – Pla d’Urgell.