IMPARABLES!!!

BELLCAIRENC  2 – ORGANYÀ  4

BELLCAIRENC: Guix, Gallardo (Muñoz 64’), Aponte (Fontanet 58’), Diambang, Velillas (Armengol 33’), Berge, Segués, Garcia, Sala ( Castillo 54’), Douz i Costa.

ORGANYÀ: Busquets, Baró, Paulo (Alís 64’), Escales, Casanova (Marco 74’), Robert (Navarro 77’), Galimany (Edgar 70’), Ivo Markovic (Marcos 64’), Oscar, Cheikh i Ferreiro.

GOLS: 1-0 Sala min.18, 1-1 Robert min.31, 1-2 Cheikh min.39, 1-3 Cheikh min.49, 2-3 Fontanet min. 63, 2-4 Casanova min. 69.

ÀRBITRE: Ortiz Pérez, Xavier.

TARGETES: per Bellcairenc: Caballo Minguell (entrenador) T.GROGA./ per Organyà: Casanova i Alis T.GROGA.

Tot i està tant sols al inici del campionat, la dinàmica del equip ganxo, ha canviat 180 graus de el que era temporades passades. Amb dos partits a domicili i un altre a casa amb un rival directe com La Seu, s’ha assolit un ple de victòries que fa que el equip ganxo sembli imparable en aquesta campanya a tercera catalana. S’ha començat molt be, i l’equip es conscient que hem de tocar de peus a terra i que queda molta lliga, això si la confiança d’aquesta plantilla en si mateixos, ha de ser màxima perquè quasi bé sempre te que remuntar un resultat en contra. Comentari: Pere Roy.

Onze inicial a Bellcaire.

Tercera victòria consecutiva! Tot i començar per sota al marcador, l’equip s’ha reposat amb gols de Robert i Cheikh.
A la segona part Cheikh ha fet 1-3 i el Bellcairenc a retallat distàncies des de el punt de penal. Pocs minuts després Casanova, també de penal, ha sentenciat el partit.