JORNADA 32                     13/05/2018                        17.30 h.                               Municipal L’Albi

L’Albi: Requesens, Santos, Younes, Albert, Raul (Gibert 46’), Oriol, Xavi Ciurana (Nordine 65’), Adrià (Aziz 86’), Cazorla (Pol 46’), Ballart (Arnau 87’) i Aliou.

Organyà: Ribó, Paulo, Santi, Fortó, Robert, Ronaldo, Pau, Casanova, Jordi, Oscar i Elio.

Àrbitre: Sanchez-Xuclà. T.G. Jordi, Elio.

Gols: 1-0 Younes 21’, 1-1 Ronaldo 26’, 1-2 Robert 42’, 2-2 Younes 77’.

Penúltim desplaçament de l’Organyà al sempre complicat camp de l’Albi on els ganxos necessitaven una victòria per certificar la permanència una temporada més a la màxima categoria del futbol lleidatà. Malgrat no passar de l’empat, els resultats de Bellpuig i Vallfogona ens van donar com a bo aquest punt obtingut i es va certificar l’objectiu principal de la temporada. En un terreny de joc magnífic, l’Albi va sortir dominador els primers minuts. L’Organyà poc a poc anava estirant les línies però era Younes, desprès d’una pèrdua dels ganxos a 3/4 de camp i posterior passada excel•lent de Santos, qui posava el 1-0 al marcador. Desprès del gol, l’Organyà va despertar i va ser amo i senyor del partit, aconseguint remuntar el marcador advers abans de la mitja part. Primer Ronaldo, amb una magnífica jugada individual i xut creuat i desprès Robert, acabant 1vs1 contra el porter desprès d’una gran passada de Casanova van posar el 1-2 amb el que s’aniria al descans. A la represa, força respecte i molt migcampisme fins que les forces van començar a fallar per l’Organyà que de nou tant sols tenia a Busi de suplent per sortir a apagar focs. De nou Santos va posar una gran pilota en diagonal i la incorporació de l’extrem de l’Albi per banda esquerra la va finalitzar Younes posant el 2-2 amb el que s’arribaria al final.