JORNADA 8                        21/10/2017                        17.00 h.                Municipal Xoperal Alcarràs

Alcarràs: Gerard, Miró (Rius 58’), Genís, Ivan, Pasanau (Tutu 68’), De la Iglesia (Joel 68’), Lorenzo (Alfonso 78’), Olea (Aleix 58’), Miret, Dago i Ayats.

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Marcos, Fortó, Maco (Marc 78’), Robert (Valeri 61’), Edgar, Casanova, Oscar i Otal.

Àrbitre: Peiró-Olomí. T.G. Dago, Ayats, Rius / Paulo.

Gols: 1-0 Marcos p.p. 11’, 2-0 de la Iglesia p. 40’, 2-1 Oscar 75’, 3-1 Joel p. 84’.

Desplaçament a Alcarràs i amb dissabte, cosa que complicava el número de jugadors per a poder desplaçar-se però tot i així bon partit de l’Organyà, molt ordenat tàcticament.

Al minut 10 l’equip local aprofitant que teníem un jugador a terra, continua la jugada i la pilota acaba desafortunadament amb un gol a pròpia porta.

L’Organyà no va baixar els braços i va disposar de bones ocasions per igualar el partit amb bons contraatacs liderats per Robert i Casanova. Malauradament al minut 42 un penal molt dubtós va suposar el 2-0 de l’equip del Segrià.

A la represa, es va mantenir la tònica i l’Organyà va reduir distancies a través d’un xut llunyà d’Oscar.

A falta de pocs minuts del final, de nou un penal, a favor del equip local. Aquest cop no senyalat per l’àrbitre però si per l’assistent, va suposar el definitiu 3-1.

Tot hi haver perdut el partit, l’equip ganxo va estar molt lluny, del mal partit jugat a casa contra el Vallfogona, donant una altra imatge. Tot l’equip van sortir del camp, amb un mal regust ja que van poder veure que es podia haver puntuat.

La nota negativa va ser la lesió de Robert, una contusió forta al turmell, al que li desitgem una ràpida recuperació.