SOLSONA B: Colell Riu, Escolies, Ballara (Aresté 76’), Vila, Morales, Pallarès, Pérez, Pijuan ( Pujol Serra 89’), Pujol Claramunt, Garcia ( Collell Vilaró 76’) i Vendrell.

ORGANYÀ: Fernando, Baró ( Paulo 68’), Ecales, Casanova, Robert, Cheikh (Marcos 83’), Galimany, Luka Markovic ( Ferreiro 83’), Oscar, Marco ( Ivo Markovic 68’)i Alís ( Jordana 76’).

GOLS: 0-1 Cheikh min.37,  0-2 Cheikh min. 72.

Àrbitre: Ballesté Muñoz, Adrià.

Targetes: Per Solsona…Garcia, Lluís Pijuan i Carles Pallarès T.GROGA. Per Organyà… Cheikh i Casanova T. GROGA.

Anem líders destacats, som el màxims golejadors i menys golejats. Portem la segona volta, comptant els partits amb victòries, amb 49 punts … Vàge!!!, que estem fent, la lliga que somiàvem!. La dinàmica de l’equip ganxo no pot ser millor, i no podríem tenir millor expectatives quan d’aquí quinze dies, (ja que la setmana vinent, es jornada de descans per el carnaval), rebrem a un Ponts, segon classificat que en la jornada d’aquest diumenge a empatat a zero, a casa contra l’ Agramunt i el rebrem a les lloredes, on podem donar un pas molt important per aconseguir la plaça que dona l’accés directe a segona catalana. (Comentari: Pere Roy.)

Onze titular a Solsona. Imparables!!!

Bona victòria en un camp complicat! Partit seriós de tot l’ equip que ha sortit amb les idees clares i no ha donat opcions a un Solsona B, que esperava treure profit en algun contratac.

A la primera part ens ha costat marcar el ritme i no hem disposat d’ ocasions clares, però Cheikh ha aprofitat un rebuig per anotar el 0-1 abans del descans.

A la segona part el partit seguia controlat però el Solsona començava a apretar. Al minut 72 Robert ha aprofitat una pilota a l’ espai i ha assistir a Cheikh que ha marcat el 0-2 i ha tancat el partit.

Segona jornada consecutiva sense encaixar gols i seguim líders una setmana més.

La setmana que vé hi ha descans i la següent ens visitarà el Ponts, segon classificat a la lliga.

Els nostres alevins. Orgull ganxo !!!

Per la seva part el nostre aleví ha tornat a guanyar per 2-3 davant el C.F. Alpicat D i segueix amb la bona ratxa…. Enhorabona nois!!!

(Crònica: Marc Busquets.)