ENDOLLATS !!!

ORGANYÀ  6  –  Vva. DE L’AGUDA  1

ORGANYÀ: Busquets, Baró (Jordana 46’), Paulo, Escales, Casanova (Oscar 57’), Robert (Ferreiro 46’), Cheikh, Galimany (Marco 57’), Luka Markovic, Ivo Markovic i Alís.

Vva. DE L’ AGUDA: Haensel, Esteve, Utreras, González Canes (Rostas 46’), Audet (González Muñoz 46’), Bernaus (Samarra 57’), Sarr (Dimitrov 65’), Kebe, Brusi, Diop i Mora.

GOLS: 1-0 Galimany min.15, 2-0 Cheikh min. 27, 3-0 Casanova (penal)min.30, 4-0 Paulo min. 38’, 5-0 Ivo Markovic min.48, 5-1 Sarr min.60, 6-1 Marco min.85.

Àrbitre: Sero Raya, Dani.

Targetes: Per Organyà… Ivan Ferreiro T.GROGA. Per Vilanova … Sarr, Samarra, Haensel i Utreras. T.GROGA.

Onze inicial, d’avui. Un Organyà que ha aconseguit un resultat, més aviat de un joc Tennis 6-1.

Victòria contundent a casa en un partit on l’equip ha sortit molt endollat per evitar un ensurt com el de la setmana passada, que a pocs minuts del final ens empatar el Torà a casa. I es va que tenir que apretar les dents per aconseguir el tres punts.

Després de varies arribades, Jaume ha obert el marcador als 15 minuts. Als 27 Cheikh anotava el segon i dos minuts més tard provocava un penal que Casanova comvertia en el 3-0.

Abans de la mitja part Paulo ha fet el 4-0, deixant el partit totalment encarrilat.

A la segona part ha debutat Xavi Jordana, que arriba per reforçar el mig camp i 3 minuts de la represa, Ivo ha marcat el 5 a 0.

El ritmen en aquest segon període ha baixat i hem mirat de controlar la pilota. La Unió esportiva Vilanova de l’aguda, ha anotat el 5-1 en una de les poques arribades que ha disposat. Marco ha tancat el marcador als 85 minuts fent pujar el 6-1 definitiu.

Seguim líders una setmana més i el proper dissabte disputarem el derbi davant La Seu D’Urgell, un dels equips més en forma de la lliga i que portava fins avui una gran ratxa de 7 victòries seguides, en el que de ben segur serà un partit vibrant. (Crònica: Marc Busquets).