LINYOLA: SANCHEZ, MESTRES, RIART, GAMERO (MUÑOZ 59′), CHAVERO (CANDAME 59′), BARBERO (ALPHA BARRI 46′), TRIBÓ, NEBRA (JAREÑO 85′), JOVAL, SIRERA I CAMI (TRULLOLS 85′).

ORGANYÀ: BARDIA, BARÓ, PAULO, MARCOS, JORDANA, ROBERT, CHEIKH ( LUKA MARKOVIC 71′)( MARC VIDAL  89′), ACOSTA, MARCO ( IVAN FERREIRO 84′) I ALIS ( IVO MARKOVIC 46′).

GOLS: 0-1 Robert min. 30. 1-1 Candame min. 82.

Àrbitre: Arbos López, Marcel

Targetes: Per Linyola Nebra, Gamero, Sirera, Barry, Caba, Candame, Jareño, Fernandez i Torrades (banqueta). T.GROGA. Per Organyà Cheikh, Alis, Marcos, Ivo i Luka Markovic T.GROGA.

Punt de mèrit en un camp que costa puntuar i amb baixes significatives al nostre equip. Tot i perdre el primer partit contra el Cervera es va poder veure un Organyà endollat i amb una continuïtat a Linyola. A la  mitja hora ens posem per davant el marcador i a manca de vuit minuts del temps reglamentari en empaten. Bona imatge, bona actitud i ara toca guanyar el proper partit a casa per confirmar aquesta bona dinàmica. ( Comentari : Pere Roy ).

Partit dur, punt d’or.

Empat en la visita a un camp complicat com el del Linyola i amb les baixes aquesta setmana de Casanova, Pol i Busquets que se sumen a Izai.

Partit intens, amb un Linyola que portava la iniciativa i un Organyà que no aconseguia sortir jugant i buscava el contraatac. Després d’ algunes arribades locals amb perill, Jaume va xutar al pal i Robert va aprofitar el rebuig per avançar-nos al marcador.

Amb 0-1 arribarem al descans i Acosta també havia de ser substituït per lesió. A la segona part el rival va ser superior i ens va sotmetre, disposant de bones ocasions per empatar. Finalment al minut 82 Siddhart Candame va marcar el 1-1 definitiu.

En l’última jugada del partit Luka Markovic també es va retirar lesionat amb problemes al colze d’agut a una mala caiguda.

Molt bon debut del nostre porter Bardia en un partit molt exigent… Enhorabona Pol!

La Propera setmana tornem a jugar a les Lloredes davant un equip que també es molt lluitador, i molt dur sobretot al seu camp. Us hi esperem a tots…  (Crònica: Marc Busquets)