EL LÍDER ENS SUPERA, AL TRAM FINAL

ORGANYÀ 1 – ALCARRÀS 4

ORGANYÀ: Ribó, Pol, Paulo (Ivan 73′),Marcos,Santi,Fortó,Robert,Raya,Ronaldo, Edgar (Jaume 81′),i Casanova

ALCARRÀS: Joel Mur,Sergi,Falces,Joel Castillo(Lorenzo 61′),Marc (Alfons 79′),Cendrós(Jonathan 85′),Roger (Florensa 61′),Izan (Jesus 79′),Manel,Segura i Dani Ayats.

GOLS: 1-0 Sergi Raya min.26′, 1-1 Ignacio Falces min.41′,1-2 Ivan Cendrós min.71′, 1-3 Ivan Cendrós min.81′, 1-4 Manel Contreras min.85′.

ÀRBITRE: Jordi Sitja Martin

TARGETES: Per Organyà: Paulo,Casanova, Forto i Xavi Pons T.GROGA. Per Alcarràs Izan T.GROGA.

Abans de començar el partit, l’equip ganxo va voler fer un homenatge al Elio Calvo, company que va patir una lesió de llarga durada en el amistós de la Festa Major d’ Oliana.

L’ Organyà va plantar cara al que probablement serà el millor equip de la LLiga, el líder Alcarràs. La primera meitat va ser per a l’equip alt-urgellenc, que es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Raya al minut 26. Els locals van gaudir d’un parell més d’ocasions però no van estar encertats. Abans del descans, el visitants van empatar. A la represa, quan a l’Organyà se li va acabar l’energia, l’ Alcarràs, ho va aprofitar per passar per sobre de l’equip local amb tres gols més que podien haber sigut quatre si Ribó, no hagués aturat una pena màxima. Crònica JOSEP ROIG.