VALLFOGONA: Matamala, Solanes, Burgues, Aranda, Cuellas,Parra, Júarez, Martí, Codina (Delsams 16’)(Dabo 45’), Trepat i López.

ORGANYÀ: Izaguirre, Baró, Escales, Casanova, Cheikh, Galimany, Acosta, Ivo Markovic, Sala, Marco, i Luka Markovic.

GOL: 1-0 Parra min. 55

Àrbitre: Palau Tartalo, Ferran

Targetes: per Vallfogona: Parra, Solanes i Martí T.GROGA. per Organyà: Acosta, Ivo Markovic i Escales T.GROGA.

No hi ha rival petit, quan al camp no es pot fer efectiu la diferència de posicions a la taula. L’ Organyà tot i tenir més oportunitats per poder marcar, no va poder remuntar un gol al inici de la segona part, que ens va sentenciar a perdre el segon partit d’aquesta temporada. ( Comentari: Pere Roy).

Onze, que jugar tot el partit a Vallfogona, sense cap substitució.

Derrota al camp del Vallfogona per la mínima. A la primera part, hem dominat i disposat de bones ocasions, però ens ha mancat punteria.

Al segon temps, els locals ha pujat el nivell i el partit s’ha igualat. Al minut 55 Iban Parra ha aprofitat la ocasió que ha tingut i ha marcat el 1-0.

La resta de partit hem mirat d’aixecar el marcador però no hem estat encertats.

Toca aprendre, treballar i preparar el proper partit a casa davant, un Bellpuig, que es situa en tercer lloc, empatat a 24 punts amb nosaltres.(Crònica: Marc Busquets).