DERBI, AMB REMUNTADA !

LA SEU D’URGELL  1  –  ORGANYÀ  3

LA SEU: Escolà, Mairal, Peña, Del Aguila, Rivero (Lagares 72’), Sabarich (Ticó 75’), Maranges, Balletbó, Obiols, Rodriguez, i Raya (Roelas 46’).

ORGANYÀ: Garcia Alejo, Baró, Paulo (Marco 63’), Escales, Casanova, Robert, Cheikh ( Ferreiro 85’), Galimany, Luka Markovic, Ivo Markovic ( Jordana 70’), Oscar.

GOLS: 1-0 Del Aguila min. 10, 1-1 Casanova min.20, 1-2 Cheikh min.75, 1-3 Robert min. 85’.

Àrbitre: Gené Mora, Pau.

Targetes: Per La Seu… Rodriguez, Rivero i Santacruz (Entrenador) T.GROGA. I Rodriguez T.VERMELLA (directa). Per Organyà … Cheikh i Casanova T.GROGA.

No hi ha res millor en aquestes categories, que un Derbi de proximitat. La gent que segueix el futbol del nostre territori, s’uneix a veure aquesta sana rivalitat, no tant sols de les poblacions dels dos equips implicats, si no que fins i tot de altres pobles de la zona. L’ exemple el varem tenir ahir un el Municipal Emili Vicente donava goig de veure una grada plena a vessar.

l’aspecte de la grada,  era d’un partit de Derbi.

El partit tot i acabar en un resultat favorable per nosaltres, va tenir una primera part molt igualada, on La Seu va plantar cara al líder i fins i tos es va posar a davant per mitja de Del Aguila  al minut 10,un referent a davant que dona molt perill i que no dona mai una pilota per perduda.

En el minut 20,  Casanova, va fer pujar l’empat al marcador, després de marcar de penal. Fins a finalitzar la primera part tots dos equips van tenir les seves oportunitats per desfer l’empat però cap dels dos equips va saber definir en el metres finals.

La segona part començar en la mateixa tònica de la primera part, tot i que les arribades del equip ganxo cada vegada eren més  freqüents.

L’equilibri es trencar quan en una falta prop de l’àrea local, Rodríguez va protestar al àrbitre i segurament per alguna de les seves paraules que va dir a Gené Mora àrbitre del partit. No dubtar en ensenyar-li la cartolina vermella directa tot i que ja tenia una targeta groga. Això va fer que la darrera mitja hora del partit La Seu jugues amb 10 jugadors, i l’equip ganxo que ahir jugava amb l’ equipació vermella, va saber aprofitar.

En el minut 75 una entrada de Jaume Galimany, li deixa una pilota a Cheikh dins l’àrea i aquest després d’un control, una mica matusser va poder fer el xut que superava a Escolà, i començant així el camí cap a la remuntada.

L’Organyà va saber controlar el partit en tot moment, i tenint superioritat de jugadors no va voler deixar atansar gaire a La Seu, on l’únic referent amb cert perill a davant era Del Aguila que ho intentava rematar tot.

Els tres golejadors d’aquest dissabte.

Ja a cinc minuts dels temps reglamentari, Robert va sentenciar en una contra, que després de saber desfer-se dels defensors de l’equip blau, va saber ajustar una pilota a l’arrel del pal dret que protegia Escolà. I també així assegurar un lideratge que cada vegada pren més força la superioritat en aquesta temporada d’un Organyà que aspira a torna a la categoria que tants anys seguits havia militat.

Tot i així tant sols hem començat la segona volta, i encara queden molts partits a jugar. L’estadística tant de partits guanyats com de diferencia de gols es excel·lent i ara realment podem dir que només depen de nosaltres poder aconseguir l’ascens a segona catalana. (Crònica : Pere Roy)