AGRAMUNT: Romeu, Cortasa, Cases, Seres, Sylla, Pedrol, Figuera (Galàn 87’), Diallo, Tapia, Tarruella ( Popa 89’) i Riera.

ORGANYÀ: Izaguirre, Baró, Paulo( Guerrero 70’), Marcos, Escales, Casanova, Robert, Galimany, Ivo Markovic, Alís (Cheikh 23’), i Luka Markovic.

GOLS: 1-0 Pedrol 29’, 1-1 Galimany 88’

Àrbitre: Olmo Diaz, Vicente

Targetes: Per Agramunt… Figuera, Diallo, Tapia T.GROGA. Seres DOBLE T.GROGA. Per Organyà … Ferran Vidal (Entrenador), Paulo i Escales T.GROGA.

La coincidència amb les equipacions, ens fan vestir amb una combinació força inusual.

Tercer empat consecutiu en un dia molt complicat pel vent. Hem pogut rascar un punt, en un camp on l’ Agramunt acumulava 21 victòries seguides.

A la primera part l’equip local ha dominat i portat el pes del partit mentre nosaltres miràvem de fer passar els minuts i agafar alguna contra. L’equip local s’ha posat per davant del marcador amb un gol a pilota parada i així hem arribat a la mitja part.

A la segona part el partit ha canviat totalment, amb l’aire a favor hem pogut tancar el rival al seu camp i ha estat un atac i gol continu on l’ Agramunt esperava a la contra i mirava de conservar el marcador. Al minut 88 Jaume Galimany ha marcat el 1-1 definitiu després d’una molt bona jugada personal.

Tot i la mala ratxa de resultats, seguim segons a la classificació i mirant de recuperar la gran quantitat d’efectius lesionats, on auvi s’hi ha sumat l’ Enric Alis. Aquesta setmana Costi, Oscar, Ivan i Marco començaran a entrenar amb el grup.

Bon debut de Chistopher Izaguirre, porter mexicà que s’ha incorporat al club aquesta setmana. (Crònica: Marc Busquets)