CAMPIONS D’HIVERN!!!

ORGANYÀ  4  –  TORÀ  2

ORGANYÀ: Izaguirre, Baró, Paulo, Escales, Casanova, Robert, Cheikh, Luka Markovic ( Galimany 85’), Oscar, Marco ( Ivo, Markovic 45’), i Ferreiro ( Alis 62’).

TORÀ: Puig, Coletas, Bahloul, Argerich, Riera, Fustegueres (Pessarrodona 76’), Miramunt, Bagà, Cepero (Gené 45’), Jounou i Segura.

GOLS: 1-0 Cheickh min. 14, 1-1 Argerich min. 21, 2-1 Casanova min. 40, 2-2 Riera min. 75, 3-2 Luka Markovic min. 79, 4-2 Galimany min. 89

Àrbitre: López Tio, Ruben.

Targetes: Per Organyà… Baró T.GROGA. Per Torà … Bahloul i Jounou T.GROGA.

Si !!! Campions d’hivern, un títol que no ens garanteix l’ ascens, però si que es el que reflexa que el equip ganxo ha estat el millor equip de la primera volta, i això després del descens i tantes temporades patint per poder conservar la categoria, es sens dubte un bàlsam per a tots els socis, seguidors i com no, per la Junta i la plantilla blanc-i-blava. Des de la web del Club i també per part de qui us seguim, només tenim dues paraules que descriuen tot l’ esforç que heu donat fins ara… FELICITATS NOIS!!!

Campions de la primera volta.

El partit d’aquest diumenge, no ha estat un partit fàcil, ja que si el darrer partit a Torregrossa vàrem tenir la boira com a protagonista, aquesta vegada ha estat el vent. Un fort vent que bufava en força i que la primera part l’ Organyà la tingut en contra i no era gens fàcil jugar a contra-vent.

De totes maneres l’Organyà s’ha avançat al marcador en un gol de força quan Cheikh s’ha desfet del seu defensor i a pogut afusellar a Puig porter visitant.

L’Equip ganxo es trobava més còmode al camp i així ho reflexava la seva possessió de pilota, però ha estat l’equip blau-grana qui ha aconseguit l’empat mitjançant Argerich que ha aprofitat una contra per superar a Izaguirre.

Quan mancava cinc minuts per arribar a temps reglamentari de la mitja part, Casanova a tret un fort xut des de fora àrea, que al voler aturar amb dues mans Puig, l’ha superat passant la pilota per sota les seves cames.

Les pancartes publicitàries, delaten el fort vent d’avui.

La segona part teníem el vent a favor i això es notava en el joc sobretot d’un Torà que es veia impotent, per arribar a poder travessar el camp. Si no fos, a través d’una falta i tot i així el vent impedia qualsevol desplaçament llarg, i només podien sortir fent múltiples passes curts. En canvi l’Organyà ha estat més d’un noranta per cent al camp visitant, ocasionant moltes arribades i a més de perill, però no definint en el darrer xut a porteria. El Torà però, en l’única sortida controlada que ha pogut superar el mig camp i encarar al porter local, a sabut fer el que no havia fet l’Organyà batre al porter i aconseguir per sorpresa de tothom l’empat a 2.

Quedava poc temps i l’Organyà líder del campionat no es podia quedar de braços creuats i menys donar un empat com a bon resultat. I a sortit tirant línies, guanyant espais i també amb tota la cavalleria, fent sortir a Jaume Galimany que estava “Tocat”, per problemes a l’espatlla. Això més al vent el Torà ho tenia molt difícil. Tant es així que quatre minuts després del empat una jugada de Robert que s’esmuny dels seus defensors i arribant a línia de corner passa una pilota cap al punt de penal que Luka Markovic engalta a mitja altura afusellant altre cop a Puig que no ha pogut fer res per aturar-la.

No es podia permetre cap arribada més del equip rival per no tenir cap més ensurt i l’entrada al camp de Galimany ha segellat el resultat de 4-2 quan dins l’ àrea gran, en un control de pilota esquena de porteria, s’ha girat i “La clavat”, per el mig de l’escaire. Cosa que ha fet que hem rematat el partit en un parell de “Golassos”, d’aquells que fan afició.

L’Organyà acaba la primera volta com a líder com ja hem dit, i amb un Ponts que ha tornat a punxar per segona jornada consecutiva, cosa que no fa La Seu d’Urgell que es col·loca en una segona posició que confirma el magnífic final de la primera volta havent guanyat els darrers 7 partits, i es situen tant sols a dos punts darrera nostre. (Crònica: Pere Roy).

Diumenge vinent tornem a jugar a casa, al començar una segona volta que esperem sigui tant bona com aquesta primera.