JORNADA 2                        10/09/2017                        19.30 h.                               Pedrasanta

Tremp: Cheikh, Carlos Cesar, Serghei, Miki, Jonatan, Sergio (Sanneh 70’), Danilo, Xavi Farré (Wilki 70’), Tao (Ahumada 60’), Deniz i Durany.

Organyà: Ribó, Sala, Robert, Edgar (Maco 89’), Casanova, Oscar, Jordi, Valeri, Vicente, Albert (Otal 68’) i Semino.

Àrbitre: Calin Barta. T.G. Serghei, Miki / Vicente. T.V. Danilo 79’.

Gols: 0-1 Edgar 20’, 1-1 Jonatan 48’, 2-1 Sergio 51’, 2-2 Robert 73’, 2-3 Otal 83′, 2-4 Vicente 89’

Primer desplaçament de la temporada del Centenari que ens porta a la capital del Pallars Jussà. Tremp és un equip recent ascendit a la categoria, el que implica que vàrem fer una bona campanya la temporada passada quedant primer de grup. Neguits abans de començar, per saber qui era aquell Jonatan, que en la primera jornada va ser capaç de marcar-li tres gols a tot un Solsona….

Va ser un clàssic partit d’inici de temporada amb molta lluita i intensitat, en front d’unt equip local, molt jove i lluitador, però inexpert en aquesta nova categoria. Tot i que ens vàrem avançar en el minut 20 amb un gol de l’Edgar, que se’ns dubte ens va donar la tranquil·litat de tenir un partit controlat, va ser una primera part molt igualada, on el més perillós del Tremp la línia atacant, on Jonatan Gázquez, marcava la diferencia.

Comença la segona part, i aquest control i aquesta tranquil·litat, es va cap girar com un mitjó, al minut 48 i dins d’un possible fora de joc, Jonatan va poder encarar a Ribó i l’ afusellar fent pujar l’empat al marcador del Pedra Santa. No n’hi havia prou que els Trempolins, en el següent contra-atac, Sergio va encertar a foradar la porteria ganxa, i marca el segon.

En aquells moments veiem que seria un altre partit, on l’Organyà tenia que mostrar la seva veterania, i la seva experiència a la categoria. El cop es va parar i els ganxos van tornar a fer el seu joc controlat però amb la diferencia que en aquest cop anàvem per sota el marcador i es tenia que fer quelcom més si voliem puntuar en aquest desplaçament.

La doble targeta groga a Danilo, va fer posar una marxar més als blanc-i-blaus, que amb superioritat numèrica vàrem dominar el partit, sobretot després de la jugada de Robert que s’embolica en una cantonada del camp local fins que se’n surt i pràcticament sense angle col·loca l’esfèrica en un fort xut per el mig de l’escaire, fent pujar l’empat a 2 al marcador en el minut 73.

El domini de l’equip ganxo anava a més, i en el min. 83, en una jugada, embolicada dins l’àrea salten varis jugadors, i Àlex Otal, aconsegueix impactar la pilota i supera Cheikh porter trempolí que veu com la pilota va a parar al fons de la xarxa. Trencàvem així l’igualada i ara només tocava controlar el partit. Tot i així l’Organyà no és va conformar i en el minut 89 va sentenciar Vicente en una jugada que refusa el porter, i aprofita el refús per fer pujar el definitiu 2 a 4. Tres punts i copa de festa major cap a casa.

Dos partits, 6 punts començament immillorable, però tots som conscients de que la lliga és molt llarga i tot i que ens agrada mirar la classificació i poder veure’ns en segona posició. Però com diu el tòpic futbolístic hem d’anar partit a partit i poc a poc aconseguir el nostre objectiu…. gaudir d’aquesta temporada sense patir per el descens….