JORNADA 7                        16/10/2016                        18.00 h.                               Municipal de Solsona.

Solsona: Barcons (Edu 46’), Mosqui, Arnau (Angel 72’), Javi (Rodri 81’), Arturo, Albert (Vendrell 67’), Robert (Xavi 67’), Climent, Roldan, Alconchel i Joan.

Organyà: Marc, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Jose Luis, Quim (Xixo 52’), Pallarés (Edgar 72’), Casanova, Oscar i Albert.

Arbitre: Iglesias-Oliva. T.G. Arnau, Robert / Casanova.

Gols: 1-0 Santi p.p. 36’, 2-0 Arturo 57’, 3-0 Climent 67’.

img-20161017-wa0000Anem a visitar el camp del líder. Solsona aquesta temporada ha demostrat començar el campionat amb molta força, guanyant els primers cinc partits i encaixant una derrota en la ultima jornada. Sabíem que no era fàcil, però l’equip ganxo va començar el partit amb atreviment i amb respecte però sense por d’un equip que en Candi Viladrich ha sabut posar a l’inici d’aquesta temporada a dalt de tot.

Comencem ja en el minut 7, una falta de Xavi Casanova, fora d’àrea a uns vint-i-cinc metres i amb un fort xut, fa sortir la pilota llepant el travesser. Al 19’, bona internada entre dos defenses de Quim, que amb el pit controla l’esfèrica, i per sobre Barcons fa arribar la pilota al fons de la xarxa. L’ àrbitre, tot seguit anul.la el gol per interpretar que l’havia tocada amb la part alta del braç. Cinc minuts mes tard, replica del Solsonins que amb un Arturo molt perillós en tot el partit es planta davant del nostre porter, que en un fort xut, fa lluir en Marc que la rebutja realitzant una molt bona intervenció.

A la mitja hora de partit, Quim torna a tenir un bon control de la pilota fora de l’àrea, el seu xut passa fregant el pal de la dreta de la porteria local.

Minut 31 es torna a escapar amb velocitat Arturo, que fa lluir una vegada més la bona actuació del nostre porter Marc Busquets.

Al 36’, arriba una jugada desafortunada, on en una bona triangulació de la davantera Solsonina, fa que rebi un xut molt potent a les mans de Marc, que desvia lateralment la pilota amb la mala fortuna de tocar a les cames de Santi, que al estar a prop de porteria fa introduir la pilota al fons de la xarxa. 1-0

img-20161017-wa0001Minut 43, arriba ja la desesperació de Toni Menchon, per enèsima vegada interpretàvem des de la banqueta que la mala col·locació del linier Jordi Bellver, que estava més pendent del que fèiem a la banqueta que per el que tenia que estar, deixava marxar a la davantera Solsonina amb una clar fora de joc que el linier no marcava i per tant l’àrbitre deixava continuar i va enviar al àrbitre que “s’anés a cag…”, cosa que li va costar la targeta roja directa.

Comencem la segona part, i l’espectacle del nostre amic linier culmina expulsant al nostre massatgista quan estava preparant per entrar al terreny de joc per atendre un dels nostres jugadors lesionats.

Deixant les anècdotes de banda, la segona part va ser mes d’un Solsona mereixedor de sumar els tres punts, Arturo trenca el partit al 57’ amb un fort xut creuat marcant el 2-0.

Minut 61, bona centrada de Fortó que compromet a la defensa local , que finalment li costa però treu la pilota fora de la seva porteria. Tot seguit Carles Pallarés fa lluir a Edu que havia entrat a la segona part demostrant la seguretat d’aquest porter veterà.

Tres minuts després, altra vegada Pallarés de un bon cop de cap fa estirar-se a Edu que treu la pilota fora de la porteria. Al 67’ arriba el tercer, una vegada més la defensa ganxa no sap treure la pilota correctament, i amb una mala entesa dels centrals fa que arriba la pilota a Climent que li facilita el xut per batre a Busquets.

Acabant el partit, minut 83 un embolic amb la pilota del porter local Edu, fa caure la pilota als peus d’ Edgar, que tot sol davant el porter no sap si tirar endavant o endarrera i desaprofita l’ocasió per fer el de l’honor.

Una vegada acabat el partit, tornàvem a casa amb la sensació que no s’havia jugat malament, per a que ens tornessin a marcar tres gols, però tornàvem buits sense cap punt al sarró, i el cap posat en el proper partit a casa contra el Palau Anglesola, conscients que no podem deixar escapar la victòria.