C.F.PALAU ANGLESOLA 1 – C.F.ORGANYÀ 2

JORNADA 25                     19/03/2017                        17.00 h.                Municipal Palau d’Anglesola

Palau: Cortada, Albert (Blai 52’, Serrano, Ramirez, Salvia (Mora 52’), Joel, Suker, Abraham, Ramon, Tribó (Piro 67’) i Montserrat.

Organyà: Ribó, Sala, Paulo (Maco 89’), Marcos, Fortó, Robert, Pau, Casanova, Xixo (Edgar 73’), Oscar i Vicente.

Àrbitre: Paris-Llovera. T.G. Joel, Ramirez / Paulo, Fortó. T.V. Albert Vila 86’.

Gols: 0-1 Pau 36’, 1-1 Blai 81’, 1-2 Pau 94’.

17361719_1475675469131668_2739986726572957589_nAquest diumenge hem tornat anar a la comarca del Pla d’Urgell, on fa quinze dies, vàrem donar la campanada al guanyar a l’equip de la capital. Però aquest cop és diferent, anem a Palau d’Anglesola, amb unes instal·lacions més modestes, un camp petit, terreny irregular d’herba més que gespa i un sol que ens va castigar tot el partit, no per la calor si no molest que tot i jugar a les cinc de la tarda era necessari cobrir-te per poder seguir el partit amb certa comoditat. El rival, a l’estar per sota nostre a la taula, donava una falsa seguretat que seria fàcil, però com hem pogut comprovar aquesta mateixa temporada, la confiança es la pitjor companyia, i et pots emportar un ensurt si no fiques tota la intensitat i treball, ja que qualsevol equip et pot guanyar en aquesta categoria.

17353214_1475672779131937_2891266063757073775_nComença el partit, i tot i està força igualat, es just esmentar que arribava més l’equip local que nosaltres a porteria, amb un joc poc precís per els dos equips, ja que el camp no ajudava tampoc a poder fer un joc vistós. L’Organyà però va estar en tot el partit molt ordenat en totes les línies, i això ajudava a que cada ganxo tingués varies opcions a l’hora de poder passar l’esfèrica. Al quart d’hora, arribada amb cert perill d’Abraham que davant de Ribó xuta fluix a les seves mans. La replica visitant es un xut de Pau que es perd per sobre el travesser del debutant Cortada. Als 20’, Pau es presenta davant del porter local, s’esmuny d’ell i des de la ratlla de fons la fica perquè Robert la pugui empenya, però Cortada hi arriba abans. Quatre minuts mes tard, Xixo perdona el primer quan el porter se la menja i tot sol remata per sobre el travesser quan el mes fàcil era enviar-la al fons de la porteria. Si amb una cosa hem guanyat en aquests dos darrers partits, és el perill que crea Xavi Vicente als corners on sempre està ben col·locat, tant es així que Casanova pica corner i la pilota va a parar el cap de Vicente, que remata amb força i topa amb el travesser de Cortada. Al 36’ es fa justícia i Pau aprofita una bona centrada d’Oscar per engaltar un bona voleia que fa inútil l’estirada del porter i fa pujar el 0 a 1. L’ Organyà encara no en tenia prou i abans d’arribar al descans, Casanova envia un flequi directe a la base del pal esquerra.17361952_1475672999131915_6775940047410643635_n En la segona part, els ganxos volent tancar el partit com mes aviat millor i disposen de diferents ocasions. Un xut de Fortó es enviat a corner pel porter. Un altre de Pau es tret pel defensor Albert quan ja es col·lava. Un remat de cap de Robert a llançament de falta de Casanova sortia llepant el pal a fora. Replica de Suker que remata ajustat a l’escaire i Ribó la treu amb una sola mà. Però les mes clares son pels homes de Menchon, amb una doble ocasió al 72’ de Casanova que la refusa el porter i li cau a Pau que remata fora. Vicente en una altra jugada a pilota aturada la torna a enviar al travesser, ja era el tercer pal de la tarda. Qui perdona tant o acaba pagant i al 81’ Blai de mitja xilena la remata a l’escaire de Ribó convertint un autèntic golàs. Quan semblava que el Palau sumaria el seu onzè empat de la temporada, l’àrbitre dona cinc de prolongació i en el quart el pichichi ganxo Pau encara a Cortada i amb una vaselina marca el seu doblet particular i catorzè de la temporada a dos dels que va aconseguir la temporada passada.

17353458_1475675532464995_3851911785948161821_nUna vegada aconseguida la quarta victòria consecutiva, hi ha una dada que ens dona un coixí de moment per no patir al final. La temporada passada vàrem acabar el campionat amb 32 punts i avui ja en sumem 34 a manca de 9 jornades per finalitzar el campionat. Tot i això prohibit relaxant-se ja que ens venen tres partits molt complicats. Diumenge que ve ens visita el Linyola cinquè classificat, i després dos desplaçaments consecutius a Alcarràs que va vuitè i un Cervera que va quart. Ara depèn de nosaltres, mantenir aquest nivell i aquesta novena plaça, que tal com va anar la primera volta era imaginable poder estar a aquestes alçades entre el top 10 de segona.