JORNADA 15                     18/12/2016                        16.15 h.                               Municipal Les Lloredes

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Marcos, Fortó, Robert (Cristian 92’), Pau, Xixo (Quim 35’), Oscar, David i Pallares (Maco 89’).

Juneda: Guillem, Pujol (Clivillé 46’), Barrull (Bosch 74’), Aaron (Marc 63’), Tuto (Bernat 46’), Alex, Manel, Pere (Toni 46’), Tuto Jr., Moreno i Pau.

Arbitre: Iglesias-Oliva. T.G. Pau, Barrull, Clivillé.

Gols: 1-0 Pau 41’, 1-1 Pau 70’, 2-1 Quim 71’, 3-1 Pau 86’.

20161218_161743Acomiadem el 2016 de la millor manera possible, superant a un rival directe que s’ha convertit amb el nostre adversari favorit a Les Lloredes, on encara no sap que es puntuar, 13 visites i 13 derrotes, tot i que aquesta temporada era un numero maleït pels supersticiosos.

Emotiu minut de silenci abans que comences a rodar la pilota, per la pèrdua d’un familiar directe de la vicepresidenta del club. Dos baixes significatives a l’ onze local per sanció, Santi i Casanova, el seus llocs van ser per Sala al centre de la defensa i Xixo a la zona de màquines. Els visitants es van presentar sense el seu davanter Armengol, exjugador del Lleida i amb el  juvenil Guillem sota pals que poca cosa va poder fer per impedir la derrota del seu equip.

Primera part molt fluixa, per no dir dolenta. Amb un Organyà desdibuixat, es trobava a faltar Casanova en la zona de creació. No s’arribava amb perill a l’area rival, massa distància entre línees i pèrdues innecessàries de pilotes constants. Tot i així, el partit semblava controlat perquè davant nostre no teníem ni el Bayern de Munich ni la Juventus.  Un Juneda que feia mèrits per ocupar el lloc que ocupa en la classificació, amb un Tuto Jr. que es movia be en atac  i el veterà Pere que intentava treure la pilota jugada però ningú els acompanyava. Als 35’ Xixo te que deixar el terreny de joc per unes molèsties a la cama. Bon partit del seu substitut Quim, que en una de les primeres pilotes que toca, l’aprofita per posar-la a l’esquena dels centrals visitants i Pau tot sol supera el porter Guillem per encetar el marcador en el primer i únic xut entre pals dels 22 protagonistes en el primer acte.

20161218_180032L’entrenador visitant vol sacsejar el partit i introdueix tres cares noves a l’inici de la segona part. Però el tret li surt per la culata, desgavell visitant que es aprofitat per un Organyà que crea nombroses ocasions de gol per poder golejar al seu rival. Al 55’ Pau remata fora. Als 58’ es canvien els protagonistes del primer gol, Pau assisteix a Quim, però el 9 no ho aprofita. Un minut mes tard, Pau es presenta tot sol davant Guillem i el porter li guanya la partida. Als 60’ un remat de cap de Robert es tret sota la ratlla de gol per un defensor. Dos mes clarícies per Pallares, la primera un ú contra ú davant el porter que l’envia a fora, la segona una centrada xut que s’enverina i fa lluir a Guillem. Quan es perdona tant s’acaba pagant. Minut 70,primera i darrera arribada del Juneda a l’àrea de Ribó, centrada per banda dreta d’Alex i el seu Pau remata tot sol de cap l’empat. Tocava reaccionar i a fe de deu que ho vam fer. Nomes servir del centre del camp, agafa la pilota Robert per banda dreta marxa del seu marcador i li posa a Quim que nomes ha d’empenya el 2 a 1. Havíem de tancar el partit per no patir. Quim al 75’ el te però l’atura Guillem. El de la tranquil·litat arribava a cinc de la conclusió, de nou jugada individual de Robert per la seva banda, que la centra endarrere i Pau engalta el definitiu 3 a 1. Encara hi va haver temps perquè Maco fes el quart, però el linier li anul·la pe un discutible fora de joc.

Acabem l’any a cinc punts del descens,però amb el regust que podríem tenir 4 o 5 puntets mes que ens donarien la tranquil·litat suficient per afrontar un 2017 mes plàcid. Però estem convençuts que l’equip donarà un pas endavant i gaudirem d’una molt bona segona volta de campionat.  Bon Nadal i Feliç 2017 !!!!!!