JORNADA 10                     08/11/2015                        15.30 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Paulo (Benta 78’), Marcos, Fortó (Toni Sort 46’), Ermen, Robert, Pau (Oriol 69’), Casanoves (Xixo 61’), Oscar, Jose Luis i Toti.

L’Albi: Marc, Tio, Nasser, Eloi (Aziz 75’), Salat (Oronich 42’), Cristian, Vall (Gibert 61’), Pijuan, Cala, Kuku i Pop.

Arbitre: Delgado-Mora. T.G. Pau, Paulo, Oriol / Eloi, Vall, Kuku.

Gols: 1-0 Pau 21’, 2-0 Pau 25’, 2-1 Pijuan 87’.

12191598_1015174375190503_3815827601321089527_nL’Organyà de les dos cares. Aquest diumenge tocava jugar a casa, coincidint amb un Barça-Villareal per la tele. Tot i que vam trobar a faltar el caliu del darrer diumenge, els incondicionals no hi vam fallar. Tocava l’Organyà de la bona cara, el descarat, l’intensiu, bregador i amb qualitat als metres finals que ens fan imbatibles a les Lloredes i on hem sumat 13 dels 14 punts que tenim. Dos novetats respecte al correctiu de Guissona, tornava la qualitat d’Oscar a la zona de maquines i Jose Luis acompanyava a Marcos a l’eix defensiu. L’Albi, desprès de dinar a la Cabana, volia sumar 3 punts mes al seu sarró i per això retornava Salat al titular com a principal amenaça.

12187816_1015174271857180_1965654801945430154_nEn una tarda mes primaveral que de novembre, l’Albi va sortir a per feina i en un primer quart d’hora de clar domini visitant, en les va fer passar magres. Pilotes a l’espatlla dels nostres defensors per intentar aprofitar l’explosivitat de Salat. D’ocasions en van tenir per encetar el marcador, la mes clara un cop de cap de Manel Vall que amb la punta dels dits Ribó va enviar a la creueta. Ermen, gran partit el seu en una nova posició mes atraçada en zona de mitjos, on les va lluitar i guanyar totes durant els 90 minuts va ser objecte de falta als 20 minuts de partit. Pau que ja havia marcat de falta la jornada anterior, se la va fer seua, el seu llançament d’aquells que fan mal als porters, amb bot inclòs abans d’entrar fa inútil l’estirada de Marc. Aquesta acció canvia el partit i deixa estabornit a l’Albi. Quatre minuts mes tard, una bona combinació, fa arribar la pilota al cap de Robert que la posa al Pau, el refús curt del porter visitant deixa la pilota morta, i el de Solsona mes llest que el seu marcador l’empeny a la xarxa i marca el seu sisè gol de la temporada. L’Organyà amb el marcador de cara, passa a jugar a la contra i en disposa d’un parell mes, però els remats es perdent a fora. Abans d’arribar al descans, Salat a de deixar el rectangle de joc per problemes musculars.

12196365_1015174838523790_6755134981582852681_nFran dona entrada a Toni Sort per Fortó a l’inici del segon acte, canvia la brega per la posició. Els ganxos tot i tenir un gran equip davant, no patim, controlem, deixem passar els minuts i disposem de les millors ocasions per tancar definitivament el partit. Ermen d’un bon cacahuet de 30 metres fa lluir a Marc. Robert per banda dreta, els demana totes i amb espais fa molt de mal, en una d’aquestes arranca, se’n va de dos marcadors, la creua a Oriol que l’espera per espenyer-la, però la refusa Marc, la pilota li cau a Xixo que tot sol l’estavella sobre un defensor sobre la ratlla de gol, quan ja es cantava el 3 a 0. En la jugada següent, Nasser que ja havia abandonat el lateral i jugava d’extrem, ensopega amb Marcos i l’arbitre xiula els 11 metres. Queda un quart d’hora i podem passar del 3 a 0 al 2 a 1, però Ribó es fa mes gegant que mai i atura a Pijuan el segon penal de la temporada. L’Albi a la desesperada, acaba jugant amb defensa de tres. Robert de nou te la sentencia però peca de generositat a l’intentar assistir en lloc de rematar. Toti es reivindica al lateral dret i es fa l’amo del deu carril tant en defensa com en atac on la seva velocitat nomes pot ser frenada a faltes. A tres de la conclusió, l’ex del Tarrega i Ascó, Pijuan retalla el marcador i ens posa l’ ai al cor en el que semblava un final de partit plàcid. L’Albi com a darrer recurs, penja pilotes a l’àrea però no en disposa de cap mes per poder sumar un punt a les Lloredes.