JORNADA 13                     25/11/2017                        16.00 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Maco (Alex 69’), Robert, Edgar (Casanova 52’), Jordi, Oscar i Albert (Maldonado 81’).

Mollerussa: Caba, Igna (Aleix 69’), Coco, Kiko, Edgar, Eric, Marc, Riki, Oriol (Albert 76’), Raya i Edu.

Àrbitre: Iglesias-Oliva. T.G. Albert / Caba, Raya.

Gols: 1-0 Edgar 43’, 1-1 Eric 60’, 1-2 Eric 70’, 2-2 Casanova 81’.

Desprès de la maneta del darrer diumenge al Joan Capdevila, ens visitava el líder invicte de la categoria, en un partit avançat al dissabte a la tarda a conseqüència de la fira de Sant Andreu. Baixes importants en els dos onzes, Pau, Sala, Vicente i David pels locals i Serret, Clivillé i Pollo pels forasters. Dos objectius totalment equidistants entre els dos equips, l’Organyà havia de recuperar la bona cara i joc respecte la darrera golejada i el Molle, desprès d’empatar a Artesa no podia cedir mes punts respecte el segon classificat que li n’hi ha retallat 4 en dos jornades.

Bona imatge de l’equip de “Turu”, rejovenit i que intenta en tot moment jugar la pilota, renunciant al joc directe molt habitual en aquesta categoria. Des de darrera Edgar es l’encarregat de treure-la jugant, fins a la zona de maquines on Albert, Eric i Oriol elaboren la passada als dos homes mes perillosos aquest diumenge, Raya i Riki. L’Organyà molt ben situat sobre el rectangle de joc, mantenia a Maco en punta d’esquena a porta esperant les incorporacions per banda d’Edgar i Robert.

Primera part molt igualada, com la resta del partit, on el primer xut entre pals va ser al 25’, Robert molt llest, serveix una falta sense demanar barrera des de zona de mitjos i Caba atent amb la punta dels dits la treu de l’escaire enviant-la a corner. A partir de la mitja hora de joc, el Molle fica una marxa mes al seu joc i disposa de dos claríssimes ocasions de gol, les dos a peus de Riki, la primera li guanya la partida Ribo enviant-la a fora amb els peus i la segona s’estavella a la base del pal dret. Als ganxos els hi costa trepitjar area i han d’aprofitar les jugades a pilota aturada. I es així quan arribem al 43’, Edgar sorprèn a propis i estranys amb un gol olímpic que ens permet arribar a la mitja part amb avantatja al marcador.

La segona part es una oda a l’atac i gaudim de nombroses ocasions de gol, tant en una porteria com en l’altra. La primera pels locals, Edgar remata fora. Als 55’, Eric fa lluir a Ribó. Un minut mes tard, es el porter visitant qui brilla davant del bon xut de Robert. El gol pot arribar en qualsevol moment, tant en una porta com en l’altra. Al quart d’hora de la represa, una mitja sortida de Ribó es aprofitada per Eric que la pentina i el supera per alt, fent pujar l’empat a l’electrònic. El gol ens fa mal i passem els pitjors minuts del partit. Al 70’, un servei de cantonada es rematat de nou per Eric, lliure de marca per aconseguir el seu doblet personal i primers gols amb la samarra del Mollerussa. Un minut mes tard, Ribó de nou amb la pota, evita el de la sentencia a peus de Riki. El bon partit local , semblava que se n’anava enlaire, desprès de dos errors defensius que havien permès remuntar el partit al líder. Però encara quedava vint minuts on ens llancem a buscar l’empat. Que arriba al 81’, Casanova treu a lluir la seva qualitat que ens ensenya a compta gotes i fabrica el 2 a 2 amb una rosca magistral des de la frontal que desprès de picar al pal esquerra es cola dins de la porteria de Caba, fent inútil la seva estirada. El mateix Casanova en temps afegit, desprès d’una bona jugada individual de Robert que marxa dels seus marcadors, te el de la victòria, amb el porter batut, la pilota pica a les cames d’un defensor en línia de gol, quan a les Lloredes la jove parròquia local ja celebrava el de la victòria.