JORNADA 11                     13/11/2016                        15.45 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Robert, Pau (Xixo 76’), Casanova, Oscar, Albert (Edgar 25’) (Cristian 86’) i Pallarés.

Cervera: Cesar, Moncusí (Clos 55’), Recasens (Cisse 76’), Porredon, Ferrer, Angel, Puig (Bryan 55’) , Gasso (Balcells 37’), Zurita, Chica i Hichem.

Arbitre: Franch-Cabrerizo. T.G. Oscar, Pallarés / Ferrer, Cesar. T.V. Albert 75’.

Gols: 1-0 Robert 16’, 1-1 Hichem 17’, 2-1 Robert p. 63’.

15109367_1313511348690136_5892147930810813131_nQuan mires els ulls d’un crio, i el veus que esta il·lusionat, nerviós i amb presses, vestit amb l’equipació del nostre club, i a més alguns dels pares et comenten que quasi no han dinat per que tenien por d’arribar tard al partit, sens dubte arribes a la conclusió que això es el mes bonic del futbol. A Les Lloredes vam celebrar un acte entranyable que va portar mes aficionats dels habituals al camp, amb el convenciment que aquesta quitxalla es sens dubte el futur que defensarà els colors del club de la nostra vila. A la mitja part varen fer un partidet de uns deu minuts, el que menys importava era a quina porteria és feien més gols ja que el qui guanyava era l’Organyà. Després d’aquest preludi, vingué el partit de l’ equip gran, on l’objectiu era tornar a sumar els tres punts, i repetir la bona imatge a casa tal com vàrem donar diumenge passat davant l’Alcarràs.

15078925_1313511832023421_6048307043321501931_nL’ Organyà esta donant últimament proves que quelcom esta canviant, està més incisiu davant,xafant mes area i materialitzant les ocasions que sens negaven en els primers partits, i en tasques defensives estem molt mes segurs. Tot just en el minut 9 Pallarés és planta sol davant del porter Cerverí, i prova una vaselina que l’envia per poc fora de porteria. Pocs minuts després al treure Paulo un fora de banda fa arribar la pilota a peus de Robert, que amb un xut creuat, deixa a Cèsar immòbil dins la porteria al veure que l’esfèric creuava la línia de gol. 1-0. Tant sols un minut més tard, bona jugada del Cervera que hàbilment Hichem fa passar la pilota per damunt de Ribó que tampoc no pot fer-hi res per atura l’empat. 1-1. Al 21’ una bona internada de Casanova, que entra dins de l’ àrea i topa cos a cos amb Montcusí que el fa caure impedint continuar la jugada, però l’àrbitre deixa continuar el joc i no marca penal. Un altra internada de Pau, el porter li treu la pilota enviant-la a fora, fa que es respiri un ambient de que aquest partit no es podia escapar ja que només es veia un equip al camp i era el nostre. Abans d’acabar la primera part, altra vegada un bon ú contra ú de Pau, que deixa una pilota a Robert que quan anava a fer el xut a porteria Recasens li treu l’esfèrica evitant així el desempat del matx.

15095609_1313511858690085_8388520324341698996_nJa començada la segona part, altra vegada Pau posa a prova el porter de la Segarra quan en un xut el fa lluir. Bon preludi! Minut 63, jugada de Robert que entra dins àrea, i a l’ intentar evitar que entri fins línea de fons el defensor verd topa amb el ganxo que cau, Franch Cabrerizo, àrbitre del partit marca penal. Una vegada més el nostre especialista, el mateix Robert que li fan la falta marca el 2-1. Resultat que començava a fer justícia pel que s’havia vist al llarg del partit. En el 72’ dues jugades consecutives de l’Organyà deixava clar quina era la seva intenció que no era altra que eixamplar el marcador, tant en una internada de Casanova i un altra seguida de Pau. A partit del minut 75 hi va haver el desencadenant de la polèmica d’aquest partit. Uns nens que jugaven a la grada se’ls va escapar la pilota dos metres dins el terreny de joc i el jugador del Cervera Aleix Clos no va estar gaire encertat quan en lloc de tirar la pilota fora el terreny de joc, ho va fer amb tota la seva força, impactant de ple a la cara d’una espectadora que li va provocar una hemorràgia al nas que va tenir que ser atesa per una infermera que estava al camp. Això va provocar que el públic comences a increpar al jugador protagonista de l’acció, però la cosa no va passar d’aquí. Al mateix temps el porter del Cervera Cesar Peña, va tenir uns gestos poc esportius al encarar-se al públic tocant-se les seves parts intimes al mes pur estil Hugo Sanchez en mes d’una ocasió. Tot i així va continuar el joc, amb un Cervera que buscava l’empat però no podia superar l’ordenada defensa ganxa. A les acaballes del partit, l’Organyà tornava a tenir una contra de Robert que s’escapa del seus rivals i deixa la pilota a Pallarés, que no aprofita l’ocasió davant la sortida del porter.

Final del partit i segona victòria consecutiva a casa, que dona aire a l’ equip i que fa justícia a la millora de l’equip en aquestes darreres jornades.