JORNADA 1                        03/09/2017                        18.00 h.                                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Fortó, Robert, Pallarés (Maco 89’), Pau, Edgar, Casanova, Oscar, Valeri, Maldonado (Alex 69’) i Albert.

Cervera: Savio, Costa, Porre, Agramunt, Toni Alias, Graells, Guixé (Uri 74’), Mases (Chica 62’), Vicente, Cesc (Ivan 62’) i Carlos.

Arbitre: Granados-Esteve. T.G. Casanova / Agramunt, Graells i Uri.

Gols: 1-0 Maldonado 27’, 1-1 Guixé 52’, 2-1 Pau 81’.

Encetem temporada del centenari de la millor manera possible en una tarda rodona. Partidet dels joves de la pedrera abans del matx, amb victòria ajustada per 6 a 5 davant el Ciutat la Seu. Tenim el futur assegurat per complir 100 anys mes. Kick-off inicial de la nostra tresorera Lurdes i el seu Paco que es diran el “SÍ” sense referèndum els propers dies. La nota trista de la tarda va ser el minut de silenci per la pèrdua de l’exdelegat i col.laborador, Josep Perez.

Moltes baixes en la convocatòria ganxa, entre els lesionats, els que estaven de vacances, els que treballaven i el sancionat, ens en faltaven 8. Mans i mànigues pel jove mister Pau en el seu debut per confeccionar una defensa inèdita. Oscar i Edgar als laterals, posició inusual per a ells i Valeri que s’estrenava com a ganxo i Albert a l’eix. Van superar la prova amb nota. Fortó a mes de portar el braçal de capità, portava un tractor pel centre del camp que ho escombrava tot. Casanova, molt motivat signava un dels millors partits que l’hem vist com a ganxo aportant la seva qualitat i fent jugar l’equip. Un altre debutant com Maldonado va encaixant al puzle, partit darrera partit i el que si que ens ha demostrat que te arribada i gol. Pallares, lluitador i descarat, aquesta temporada ha de donar el pas definitiu que el consagri com a titular. I Robert i Pau, com sempre, desequilibrant i decidint, per aixó els tenim.

El Cervera tot i fer una molt bona pretemporada, aquest diumenge va mossegar bastant menys que les darreres temporades, tot i així als 5 minuts una centrada de Prieto es rematada per Vicente de cap, Ribó s’estira com un Sant Pau, i entre la punteta…….dels seu dits i el travesser eviten el gol. A partir d’aquest moment, molt respecte per les dues bandes, amb un Cervera que amb la marinada a favor abusava del joc directe amb pilotes penjades constantment del seu porter buscant a Vicente que eren guanyades pels nostres centrals o es morien en mans de Ribó. Al 27’, jugada de laboratori en el servei d’un corner, Casanova a la curta amb Pau que li torna, pilota al segon pal Albert la baixa al punt de penal on dos homes esperen per rematar, Pallares no encerta,però Maldonado de kiler, afusella el primer oficial seu i del nou electrònic de les Lloredes. Abans del descans, en una contra, Casanova fa lluir a Savio. Arribem al descans amb avantatja mínima a favor nostre.

Abans d’arribar al primer minut de la represa tenim el segon, una falta llançada per Casanova es mal refusada per Savio, la pilota li cau a Robert que no aprofita el regal, quan es mastegava el segon dels ganxos. Al 52’, una pèrdua al lateral dret ens castiga d’alló mes, Vicente des de la línea de fons la penja al segon pal i Carlos li dona a Guixé perquè remati de primera l’empat. Moment de desconcert, dos minut mes tard, Vicente guanya l’esquena als centrals i tot sol davant Ribó la torna a rematar al travesser. No era la seva tarda. La darrera mig hora de partit es de clar color blanc-i-blau. Als 61’, una bona passada d’Oscar, no es aprofitada per Robert que sol davant el porter la creua un pelet massa. Al 73’, li cau una pilota a Edgar que s’ha sumat a l’atac, engalta un bon cacauet que passa lleugerament per sobre el travesser. Al 84´ arriba el de la victòria en un magistral llançament de falta de Pau, cama dreta supera per fora la barrera i la pilota llepa l’escaire fen inútil l’estirada de Savio. Partit tancat i barrat, encara que faltava mes de cinc minuts i la prolongació. El Cervera no xafa area, nosaltres no patim i Maco que acabava d’entrar i sempre la te, en una contra li tatua la marca de la pilota al cos del porter visitant quan ja es cantava el tercer de la tarda. Coet del Cuqueto i tercera victòria consecutiva per 2 a 1 davant el Cervera en les darreres tres temporades.