JORNADA 23                                     06/03/2016                        16.00 h.                               Les Lloredes

Organyà: Marc, Paulo (Sala 77’), Santi, Jose Luis (Ticó 87’), Ermen (Oriol 77’), Toti, Oscar, Casanova (Fortó 61’), Robert, Pau i Toni Sort (Xixo 61’).

Alpicat: Crisos, Marti, Adrià, Ruben, Pampliega (Pau 92’), Toje, Garriga, Padrones (Castelló 63’), Abdu, Goma (Adrià Garcia 84’) i Vendrell.

Arbitre: Vladimirov-Barakov. T.G. Ermen, Toni, Oriol / Adrià, Marti.

Gols: 0-1 Gomà 46’. 1-1 Pau 49’, 1-2 Garriga 82’, 1-3 Castelló 91’, 2-3 Pau 93’.

P1270004Comença el Març i retorna el futbol a les tardes a les Lloredes. Tot i coincidir amb un Eibar-Barça els incondicionals no vam fallar i vam estar al costat dels nostres. Ens visitava un Alpicat situat en segon lloc de la taula i que no podia perdre pistonada per no deixar escapar un Efac que ja havia complert amb la victòria a Torrefarrera en la jornada del dissabte.

Tot i que l’objectiu primordial es sumar punts, ja que n’estem faltats, aquest diumenge no es va poder aconseguir però vam marxar de les Lloredes amb un regust de boca diferent al de les darreres jornades. Ens estem retrobant amb les bones sensacions de principies de temporada i li vam ficar d’allò mes difícil al tot poderós Alpicat emportar-se els tres punts cap a les terres del Segrià.

Dos novetats a l’onze ganxo, Marc sota pals i Toti a l’interior dret per aprofitar la seva velocitat. L’Alpicat sense guardar-se res, va sortir amb l’equip de gala, encapçalat pel killer Vendrell que va passar desapercebut pel bon treball defensiu de Santi que el va deixar sense marcar.

P1270053L’Organyà molt mes ben col·locat sobre el rectangle de joc que altres diumenges, deixava l’iniciativa als visitants que ens superaven en la posició i tempo del partit, però nosaltres no renunciàvem a les contres, amb Robert d’enganxe i Pau en punta. Tot i així les dos mes clares del primer acte van ser pels vermells. Vendrell als 10 minuts no va aprofitar una bona centrada per banda dreta de Garriga i la va enviar fora, va ser la primera i ultima vegada que el 9 visitant es va anticipar al seu marcador. La mes clara va ser als 25’, quan Gomà la va enviar a la base del pal esquerra de Marc. Es va arribar al descans amb tot el peix per vendre i ens esperava una segona part on es van veure fins a 5 gols.

El primer al minut 1 de la represa, quan encara no estàvem dins del partit, una pilota perduda en zona de mitjos era aprofitada per Ruben per posar-la a l’esquena dels nostres defensors, Marc es queda en zona de ningú, a mitja sortida i facilita una vaselina plàcida de Goma per encetar el marcador. La reacció no es va fer esperar i dos minuts mes tard, Pau s’aprofitava de la lentitud dels centrals visitants i se’ls i col·lava pel mig, rematant d’esquitllada l’empat a 1. A partir d’aquí a tornar a defensar l’empat. L’entrenador visitant donava entrada un home mes ofensiu com Castelló en lloc de Padrones, mentre que el mister local canviava lluita per qualitat en el centre del camp ganxo. L’Alpicat tot i dominar no arribava amb claredat a la nostra porta. A 8’de la conclusió un cacahuet des de la frontal de Garriga que va botar davant Marc va desencallar el partit favorablement a l’Alpicat. L’Organya va passar a jugar amb defensa de tres per intentar l’empat i el que va arribar va ser una contra aprofitada per Castelló en temps afegit per fer pujar el que semblava definitiu 1 a 3. Però de nou Pau es va tornar a anticipar als llargaruts defensors visitants fent el seu segon gol del partit i desè de la temporada. Quan l’Alpicat va sentir que el de negre deia “un minuto mas”, els hi va entrar el cangueli, desmai del seu central inclòs, i van acabar demanant l’hora davant un Organyà que suma la cinquena derrota consecutiva a les Lloredes.