JORNADA 26                     26/03/2017                        16.45 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Marcos, Santi, Fortó, Robert, Pau (Maco 72’), Casanova, Xixo, Oscar, Vicente i Pallarés (Edgar 62’).

Linyola: Marc, Aitor, Mestres, Dani, Romero, Llauradó (Cuco 68’), Apha (Barbero 77’), Didac (Jareño 61’), Nando, Capde (Raya 46’) i Caselles.

Arbitre: Ardiaca-Garcia. T.G. Vicente / Dani, Apha, Muñoz.  T.V.Aitor 46’, Llauradó 68’.

Gols: 1-0 Xixo 4’, 1-1 Apha 6’, 1-2 Apha 61’, 1-3 Apha 63’.

17553858_1495795880461681_4897350028479218338_nDesprès de 4 victòries consecutives el que semblava l’armada invencible tenia una prova de foc davant el rocós Linyola, quart classificat i amb ganes de trencar la ratxa que portava de quatre diumenges sense guanyar. L’entrenador local va tenir que fer mans i mànigues per reconstruir la defensa local, factor que va ser  determinant per l’esdeveniment del partit, sense laterals va tenir que situar a Santi a la dreta i Oscar a l’esquerra, amb Marcos i Vicente a l’eix.

El partit no va començar malament, l’inèrcia positiva dels darrers diumenges ens va servir perquè abans d’arribar al minut 4 de partit Xixo d’un bon xut inaugures el marcador. Tot  així l’alegria nomes va durar dos minuts. La passivitat de la defensa ganxa a rebutjar una pilota que en principi no portava cap perill, va servir perquè el qui tenia mes gana de pilota s’anticipés a Vicente i el  cacahuet d’Apha es va incrustà a l’escaire de la porta de Ribó. Als 22’, el mateix Apha al servei d’un corner va rematar de cap al travesser. Al 38’ Robert es quedava tot sol davant del porter visitant i dubta entre xutar, regatejar o passar la pilota, i no fa cap de les tres coses, perdent una ocasió d’or per poder tornar-nos a donar avantatja al marcador. Un minut mes tard en una pilota dividida a dins de l’àrea local, xoc a l’aire entre Marcos i el veterà Nando que hi fica mes pa que formatge i el de negre pica com un passerell i xiula el penal que no es de la tarda. Ribó fa justícia i atura a la seva esquera el llançament de Dídac. Al 43’ Pallarés remata de cap una centrada de Pau que fa lluir a a Marc. En la darrera jugada del primer temps el defensor visitant Aitor veu la targeta taronja per una dura entrada al centre del camp. Bona primera part, molt igualada i amb dos equips que volien sumar els tres punts.

17626537_1495795877128348_8820021012900547467_nAbans del primer minut de la represa, Aitor repeteix la mateixa acció que al darrer minut de la primera i segona groga i al carrer. A partir d’aquest moment l’Organyà no sap gestionar la seva superioritat numèrica i el Linyola li queda molt clar que ha de jugar a la contra aprofitant la velocitat d’Apha i a Llauradó jugant d’esquena a porteria. Tot i així als 60’ arriba la jugada clau del partit, Pallarés guanya l’esquena als centrals i es presenta davant Marc, quan xuta es agafat per la samarreta i l’àrbitre no xiula ni el penal que si que ho era de la tarda, ni la mes que possible expulsió del defensor. En la continuació de la jugada, Apha agafa la pilota al centre del camp i marxa per velocitat dels seus marcadors, sense que cap d’aquests sigui capaç de tallar la jugada a canvi d’una groga, encara per velocitat al darrer defensor que no es pot jugar la vermella, el supera i marca el gol de la jornada. Un minut mes tard, quan encara no ens havíem refet de l’1 a 2. Llauradó baixa una pilota del cel, la deixa a Apha que es desfà amb tota la facilitat del mon de Santi i tanca el partit. Recital del davanter del Linyola recordant al Samuel Eto’o dels millors temps. Quedava mig hora, però davant teníem un equip veterà, que sabia al que jugava i no era el diumenge de les nostres vaques sagrades. Robert o va provar de totes maneres per banda dreta però no va poder marxar de ningú i tampoc no era la tarda del pichichi Pau, molt ben subjectat pels seus marcadors. Tot i així en el tram final, pilota al travesser de Vicente, un altre bon cop de cap seu va passar llepant el pal i un mà a mà de Xixo davant Marc haguessin pogut fer variar el marcador final.

Ara ens esperen dos sortides de vertigen a Alcarràs i Cervera abans de Pasqua que ens han de servir per saber si som capaços de lluitar per alguna cosa mes que la permanència.