JORNADA 17                     15/01/2017                        15.45 h.                               Municipal Les Lloredes

Organyà: Busquets, Paulo, Marcos, Santi, Robert, Pau (Edgar 77’), Casanova, Xixo, Oscar, Albert (Maco 65’) i Pallarés.

L’Albi: Marc, Moha (Gibert 46’), Younes, Guasch, Raul, Pijuan, Salat (Pol 65’), Cala, Ballart (Aziz 77’), Cucu i Pop.

Àrbitre: Callejas-Guerrero. T.G. Xixo, Paulo / Younes.

Gols: 0-1 Younes 1’, 0-2 Guasch 20’, 0-3 Moha 33’, 1-3 Pau 36’, 1-4 Cucu 75’, 1-5 Cucu 84’.

IMG-20170116-WA0020Últim partit de la primera volta, i després d’encadenar dues victòries seguides ens venia a casa l’Albi. Un equip que aquestes darreres temporades ha fet un bon paper en el campionat, al tenir un equip que fa molt temps que juguen junts i combina amb un bon futbol, tot i que aquesta temporada en el transcurs d’aquesta primera volta tant sols sumava 18 punts i dotzes a la classificació que remarcava que no ha tingut un bon inici de campanya.

Xiulada inicial, amb posició de l’Albi que tira la pilota enrere cap a Pop,el seu desplaçament cau a peus de Younes, que encara a Busquets, i per baix fa entrar la pilota al fons de la xarxa. 20 segons tant sols havia passat 20 segons!!! Altra vegada a remar contra corrent!.

L’Albi no en tenia prou i en el minut 4 una bona rematada de cap de Guasch es aturada per Busquets, que aquest cop atent fa una bona intervenció. Al minut 20, Guasch torna aparèixer i marca el segon per l’equip visitant. A prop de la mitja hora de joc doble ocasió pels ganxos, les dos a peus de Pau, la primera es tallada per Raúl quan ja encarava tot sol la porta visitant i la segona amb una bona paret amb Xixo, el seu xut es rebutjat per la defensa. Poc després arriba el tercer, quan en una jugada embolicada a l’àrea gran ganxa que per dalt i en un bon cop de cap Moha remata i fa estèril l’intent de Marc Busquets per aturar la pilota.

IMG-20170116-WA0021Amb un 0-3, a casa fa mal i l’Organyà tenia que intentar entrar en el partit com fos, i en un bon control de Paulo que des de darrere fa un bon desplaçament cap a Carles Pallarés, que es desmarca del seu rival i xuta a porteria, Marc ben col·locat sota pals atura la pilota. A la següent jugada es quan Pau rep la pilota en un bona posició i encara al porter visitant i amb sang freda el regateja i marca a porteria buida. Gol que donava esperances a que alguna cosa podria canviar. Però l’ Albi continuava donant perill a l’àrea local i a punt de finalitzar la primera part, falta en contra nostra que al picar-la va al cap de Ballart que marca, però el linier invalida la jugada per estar en fora de joc.

Comença la segona part i semblava que canviava les tornes quan Robert en una bona jugada no encerta en els seu primer remat. Tot i l’ Albi tenir el partit controlat, una bona jugada iniciada altra vegada per Robert, que passa a Pau que remata fort i fa lluir en una bona aturada Marc. Al 75’, Cucu controla la pilota dins l’àrea, el seu remat ajudat pel travesser fa entrar el quart a la porteria ganxa. Si en algun moment semblava que es podria adreçar la situació amb aquest gol acabava amb les esperances blanc i blaves. Quan el partit ja era molt còmode, per l’equip visitant, altra vegada en una bona jugada Cucu se’n va dels seus marcadors, fins plantar-se davant de Busquets i en un xut ras fora del seu abast fa pujar el cinquè per l’equip de Les Garrigues.

El partit amb un resultat tant clar en contra, el millor era que l’arbitre pites el final del partit quan abans millor i així mateix no va deixar ni un minut de temps de descompte. Derrota que fa mal, no es va fer un bon partit i ells van ser superiors, res a dir en aquest sentit. Diumenge a treure’ns la mala espina davant del millor equip de la primera volta, un Borges amb un únic objectiu aconseguir l’ascens.