JORNADA 33                     21/05/2017                        17.00     h.                           Les Lloredes

Organyà: Ribó (Busquets 80’), Marcos, Santi, Fortó, Robert, Pallares (Maco 46’), Pau (Edgar 46’), Xixo, Oscar, Vicente i Albert (Casanova 46’).

Bellpuig: Maimó, Busta, Segura, Salla, Jaume, Arnau (Mamadou 46’), Ionut (Guim 63’), Marc, Llobera (Manga 46’), Cristian i Ivan.

Arbitre: Vladimirov-Barakov. T.G. Robert / Marc.

Gols: 1-0 Pallares 31’, 1-1 Salla 63’, 1-2 Ivan 68’.

Darrer partit de l’exercici a les Lloredes, molt diferent respecte al de les darreres temporades, amb la feina feta i on hi va haver “cafe para todos”.Tot i perdre davant d’un equip molt inferior a nosaltres, no ha de deslluir ni molt menys la molt bona temporada dels homes de Toni Menchon. El millor de la tarda la vintena de noies i nois de 4 a 11 anys que amb la blanc-i-blava al seu cos, orgullosos de lluir el nostre escut van acompanyar al primer equip, amb foto de record inclosa i poden posar a proba al nostre porter Ribó en una tanda de penals en temps de descans que va fer xalar d’allò mes a pares i aficionats. Sense cap dubte el futbol a Organyà te el futur assegurat a les portes del centenari.

Pel que fa als 90 minuts de joc, vam passar d’una primera part on haguéssim d’haver golejat i tancat el partit a regalar-lo a la segona part. Tot i així la primera de la tarda la va tenir el davanter visitant Arnau que va malmetre al quart d’hora de partit un mà a mà davant el porter local rematant a fora. La rèplica local no es va fer esperar i un minut mes tard va començar el carrusel d’ocasions ganxes amb una centrada de Robert per banda dreta que Xixo tot sol rematava al cos del porter. Als 27’ era Xixo qui la penjava al cap de Pau que rematava fora. Als 31’ Pallarés recull un refús a la frontal i no s’ho pensa dues vegades i d’un bon xut ajusta la pilota al pal esquerra fen el darrer gol ganxo de la temporada a les Lloredes. Al 36’, Robert torna a marxar del seu marcador i Pau tot sol la remata al cos de Maimó. Un minut mes tard Xixo la remata al pal dret i abans d’arribar al descans de nou Xixo fa lluir al porter de l’equip de l’Urgell. I així arribem a la tradicional coca i xocolata en temps de descans que marca el fi de temporada a les Lloredes.

En la segona part ens trobem amb un Organyà irreconeixible, semblava que haguéssim tornat als darrers partits de les temporades anteriors. Amb regals defensius, sense muscle al centre del camp i amb nul.la presencia atacant. Això ho va saber aprofitar el nostre rival que es jugava les garrofes per sumar tres punts que li permetran tornar a les Lloredes la propera temporada. Als 54’ Mamadou avisava fen lluir Ribó. Als 63’ Salla ens endossava el segon gol olímpic que encaixem aquesta any, ens ho hem de fer mirar perquè no es torni a repetir per molt maco que sigui pel rival. Cinc minuts mes tard, en un servei de banda la pilota es passeja per la nostra area fins arribar al segon pal on Eric tot sol marca el gol de la salvació pels seus. A partir d’aqui el Bellpuig replega línies i es dedica a defensar el resultat, que hagués pogut variar si als 80’ Maimó no hagués aturat un xut de Robert, als 83’ la defensa no hagués refusat sobre la ratlla de gol un remat de Xixo o als 85’ un clamorós penal sobre Robert hagués estat xiulat pel de negre.