JORNADA 34                     29/05/2016                        18.00 h.                               Les Lloredes

Organyà: Busquets (Ribó 48’), Paulo (Toni 73’), Santi, Fortó, Ermen, Robert, Casanova, Oscar (Sala 48’), Jose Luis, Edgar (Pau 48’) i Ticó.

Efac: Victor, Montfort, Hincapie, Del Moral (Viladegut 65’), Badia, Cons, Pol, Juclà, Simó, Barco i Trullols (Imaz 57’).

Arbitre: Masip-Vidal. T.G. Edgar, Robert / Juclà.

Gols: 1-0 Edgar 40’, 1-1 Badia 44’, 1-2 Badia 65’, 1-3 Badia 83’.

IMG_0001Acomiadem la temporada amb l’objectiu complert, un any mes jugarem a la segona catalana, fita que ja havíem aconseguit a tres jornades de passar el teló a l’exercici 2015-2016.

Bon duel per celebrar la permanència davant d’un dels grans de la categoria, un Efac que lluitarà la promoció d’ascens a primera catalana davant d’un os dur com l’Espluguenc.

Els visitants van reservar efectius, però al qui no van donar descans va ser al pichichi del campionat, un Hector que ens va endossar un hat-trick i acaba la temporada amb 37 gols, tot i estar lesionat durant un tram de la temporada.

L’Efac va sortir a governar el partit i es va fer amo de la pilota durant els primers 20 minuts de joc, tocant, manant i demostrant perquè han sumat 52 punts mes que nosaltres. Tot i així els ganxos vam despertar abans d’arribar a la mitja hora de partit, amb un Robert que feia mal per banda i vam començar a xafar area rival i a plantar cara. Una bona jugada del capità que marxa del seu marcador, la seva centrada al punt de penal es aprofitada pel jove Edgar, per marcar per segona jornada consecutiva i donar-nos avantatja al marcador. Al darrer minut de la primera part, passem del 2 a 0 a l’empat. Ermen perdona davant el porter Victor el segon dels ganxos i a la contra, una bona jugada per banda de l’Efac es aprofitada per Hector, que amb qualitat li pica per sobre a la sortida de Marc. Arribem al descans a degustar la tradicional “coca i xicolata”, amb un bon regust de boca pels bons 45 minuts dels nostres.

IMG_0002En la segona part, carrusel de canvis, minuts per tots. L’Efac torna a ser l’Efac dels primers minuts i ens torna a collar. Als 65’, de nou una pèrdua de pilota innocent en zona de perill ens condemna a encaixar l’enèsim gol de la mateixa factura en la present temporada, Hector no perdona l’ 1 a 2. Ens consta reaccionar, no ens queda piles i a davant nostre tenim un gran equip. Tot i així als 80, un cacahuet d’Ermen s’estavella a la creueta de la porta visitant que impedeix que retorni l’igualada al marcador. Tres minuts mes tard, un corner mal defensat, un altra de les tòniques d’aquesta temporada ens fa encaixar el  definitiu 1 a 3.

Arribem al final del campionat amb la feina feta, tot i que ens queda el regust de que haguéssim pogut sumar algun puntet mes dels quins tenim i millorar el setzè lloc final que ocupem a la taula classificatòria. Ara ens toca descansar i començar a preparar la propera temporada. Felicitem al campió Alpicat, desitgem l’ascens de l’Efac i ens acomiadem de l’Alcoletge i Mangraners . Aprofitem tambè per donar les gràcies a les prop de 80.000 visites que hem tingut a la nostra modesta pàgina durant la present temporada, per nosaltres una animalada que ens engresca a seguir millorant de cara al proper exercici. Bon estiu a tothom!!!!.