JORNADA 14                     13/12/2015                        12.00 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Paulo, Santi, Fortó, Ermen (Oriol 62’), Robert (Ticó 55’), Pau, Xixo, Oscar (Benta 62’), Toti (Jose Luis 30’) i Edgar (Casanova 46’).

Balàfia: Jordi Gomez, Varilla, Ciru, Eloy, Enrique, Romero (Espinosa 62’), Cristian, Martinez, Triquell, Patric (Melcior 77’) i Mek.

Arbitre: Salse-Carrera. T.G. Paulo, Toti / Enrique, Martinez, Romero, Triquell.

Gols: 0-1 Martinez 18’, 0-2 Romero 46’, 0-3 Enrique 55’, 0-4 Enrique 59’.

12391324_1032434483464492_5861565172345055446_nL’estrena del nou horari d’hivern no va donar el resultat esperat: menys públic local a les grades i primera derrota de la temporada a les Lloredes pels ganxos, els precedents no eren massa esperançadors, mai s’ha guanyat a casa en horari matinal, un equip que no te tradició de jugar a les Lloredes a les 12 del migdia.

El millor del partit, l’acte solidari organitzat per la directiva local, destinant tota la recaptació a l’associació Nadia Nerea contra la Tricotiodistròfia.

Debut al titular local del jove Edgar ocupant la plaça de Casanova, el Balàfia a mes del sancionat Barrientos es presenta amb la baixa del seu màxim realitzador Baget.

12341615_1032435183464422_6679142958565851060_nDes del xiulet inicial, els ganxos es troben incomodes sobre el rectangle se joc, perduts al centre del camp, sense control de la pilota, sense iniciativa, ballant al son que marcava l’equip visitant. Recorrem a pilota al Robert i que intenti treure petroli en accions individuals.

Tot just passat el quart d’hora de partit, pilota a l’esquena de Toti, i Martinez sense deixar-la tocar a terra, remata de primera al fons de la xarxa local. La reacció no arriba i van passant els minuts amb poca cosa mes a destacar fins arribar en temps de descans.

12376147_1032434723464468_3440203778057469192_nL’esbroncada del descans, sembla que fa mes efecte als de la barriada que a nosaltres. Sortim adormits. En la primera acció de la segona part, perdem innocentment una pilota en zona de mitjos, Ciru la posa de primera a Romero que no perdona el 0 a 2. Gerro d’aigua freda en una matinal solejada de la qual ja no ens podem refer. El partit es trenca i el Balafia ens atropella en el primer quart d’hora de la segona part. Amb un escorredís Martinez que fa el partit de la seva vida, fins a tres vegades canvia de lateral l’entrenador local per poder-lo subjectar i es rifa a tots tres. Es un monòleg atacant de l’extrem lleidatà, al 53’ Ribo li guanya un mà a mà desprès d’una mala sessió de Fortó. Dos minuts mes tard en jugada individual, fica en bandeja el 0-3 a Enrique que nomes la d’espentejar. Al 59’, un altra jugada seva ,no es finalitzada amb èxit per Romero en primera instancia, però el rebuig no el perdona de nou Enrique amb el definitiu 0 a 4. La ferida sagna a raig fet i encara falta 30 minuts per la conclusió. Fins i tot els visitants es permeten el luxe de fer jugar d’ariet al porter suplent durant els darrers 15 minuts de partit. Martinez ens perdona la maneta a 8’ del xiulet final, gràcies a Ribo i el pal. Acaba el partit amb l’ impressió que fins i tot un servidor s’hagués pogut posar sota pals del Balafia i el resultat hagués estat el mateix.12391262_1032434926797781_7789753247177733439_n

Estem en una temporada que sembla una calcomania de la passada. Jornada 14 amb 16 punts. Amb un bon inici de campionat, però en les darreres jornades ens estem desinflant. Hem perdut la pressió i gana que vam mostrar en l’inici de la temporada i ens conformem jugant a remolc dels nostres rivals. Diumenge que ve hem de capgirar la truita a Artesa, un rival sota nostre a la taula i acabar el 2015 amb la primera victòria a domicili de la temporada.