JORNADA 33                     22/05/2016                        18.00 h.                               Les Lloredes

Borges: Chamar, Claret (Aleix 75’), Pele, Viñuales (Jalil 72’), Arnau, Tió, Rius (Florensa 54’), Joel, Montoy, Santos i Heredia (Reig 63’).

Organyà: Ribó, Paulo, Jose Luis, Santi, Fortó, Ermen, Oriol (Robert 54’), Edgar (Oscar 63’), Casanova, Toti (Fran 87’) i Ticó (Busquets 72’).

Arbitre:Casey-Espart. T.G. Pele, Joel / Casanova.

Gols: 0-1 Toti 18’, 1-1 Toti p.p. 24’, 2-1 Arnau 30’, 2-2 Toti 31’, 2-3 Edgar 33’, 3-3 Montoy 50’, 4-3 Viñuales 65’.

1917581_1052452264796047_4680637944162933090_nLa falta de tensió en les darreres jornades malgrat la crida a ser competitius fins al final provocava que ens presentéssim a Borges amb poc més al·licient que el de guanyar en un dels camps més difícils de la categoria davant un rival que ha completat una temporada espectacular, que si no hagués estat perquè davant tenia les dos superplantilles d´Alpicat i Almacelles aquest any hagués aconseguit el seu objectiu anhelat durant tants anys de pujar a primera catalana…haurà d´esperar un any mes!

Amb una davantera inèdita aquest any, Oriol, Edgar i Ticó van oferir allò que es demana als de dalt, lluita,pressió i entrega, reclamant un lloc l´any que ve a l´equip i volent complir amb l´equip i el club fins al final, a tothom segur que li va fer mandra el desplaçament però almenys aquests 3 allà estaven per gaudir dels minuts. Aquesta pressió tàcticament gairebé perfecta feia que el Borges hagués de renunciar al seu joc de toc i es centrés en buscar perill només en pilotes llargues. En una recuperació als 20 minuts de Casanova, aquest li llança la bola llarga a la internada d´Ermen  que centra per davant de la defensa i Toti arribant per la dreta forada la porteria local i s’estrena com a golejador aquesta temporada. Màxima efectivitat i precisió davant la porta rival. Però dura poc l’alegria a casa dels pobres… en una jugada de mala sort a la sortida d´un corner 5 minuts després el mateix Toti pentina una centrada sense perill i supera un sorprès Ribó. I per acabar-ho d’adobar en un córner ( el 800è gol d´aquest any a pilota parada) el veterà Arnau s´aprofita d´una badada en les ajudes i posa de nou els de les Garrigues per davant. Amb menys feina no es podia demanar millor rendiment pel Borges.

12523927_1052452918129315_8944191530613713419_nPerò era el dia de les estrenes, i de nou l’omnipresent a la primera part Toti ( jugàvem amb 11 Totis diumenge?) recull una assistència de Santi a la sortida d´un córner per fer de nou l´empat. I més estrenes, la perla ganxa Edgar també s´estrena a la categoria amb un golàs afusellant a Adrià després de recuperar una altra pilota amb una bona pressió. Mes coses impossibles per només mitja hora de partit així que els dos equips van descansar fins a la mitja part.

Comença la segona part d´aquest partit boig, i segueix la bogeria, amb un Borges més intens que nosaltres que ens marca de seguida l´empat…i al quart d´hora, amb Robert i Oscar ja al camp, un clar penal es transformat pel veterà Viñuales per marcar el 7è gol de la tarda…l´Organyà ho intenta durant 10 minuts però es queda sense forces, el Borges tira de banqueta per controlar els darrers 20 minuts i el resultat ja no es mou més fins al final. En definitiva bona imatge visitant en un partit entretingut que deixa bon regust. Diumenge que ve fem el tancament final de la temporada rebent al totpoderós Almacelles que ja sap que farà la promoció al perdre totes opcions d´ascens directe la setmana passada, així que bon partit a Les Lloredes, on tindrem l´acomiadament de la temporada com correspon amb l´habitual coca i moscatell.

Aprofitarem també per posar un cop més el nostre granet de sorra en la lluita de la Nadia per la vida recollint donatius a l´entrada del camp, tota ajuda serà poca, així que per molts motius us hi esperem!