JORNADA 1                 04/09/2016                20.00 h       Municipal les Borges Blanques

Borges: Roger, Claret (Eric 79’), Pele, Joel (Contreras 67’), Flore (Nasser 79’), Arnau, Valero (Rius 83’), Quini, Tió, Montoy (Paco 67’) i Tala.

Organyà: Ribó, Paulo, Fortó (Benta 71’), Robert, Quim (Jose Luis 46’), Pau, Edgar (Jaume 71’), Casanova, Oscar, Albert i Pallares.

Arbitre: Salse-Carrera. T.G. Pele, Flore,Claret, Rius / Oscar, Fortó, Albert, Robert.

Gols: 1-0 Montoy 12’, 2-0 Montoy 35’, 3-0 Montoy 67’, 4-0 Tala 77’, 5-0 Tala 83’.

crvocguwgaawq2hComencem una temporada nova, i ens desplacem a Borges, que estan de Festa Major. I amb la nostra visita va continuar la festa. Una “maneta” fa mal, però no deixa de ser el primer partit i tres punts. Hi ha temps per corregir!.

Ja en el primer partit, es va poder deduir, que el Borges aspira en l’any del seu centenari a pujar de categoria amb un equip que sap a que juga. Bons desplaçaments de pilota i velocitat per les bandes, que posen de corcoll qualsevol defensa.

Tot i que ells varen arribar amb facilitat en els deu primers minuts. L’ oportunitat més clara, va ser nostra al minut 11, la va tenir el Robert, on va trencar l’eix de la defensa i es va plantar sol davant del porter Roger, i al voler ajustar massa la pilota, va sortir lleugerament desviada a la dreta de la porteria. Tot seguit, a la jugada següent Montoy va aprofitar un contracop, per golejar a Ribó, per primer cop.

Al minut 27, vàrem tenir una jugada afortunada, ja que un refús de la nostra defensa, va anar a parar als peus de Pelegrí, que una vegada ja estava Ribó venut i a terra, a porteria buida, va donar al cos del seu davanter Quini, que va evitar que entrés al fons de la porteria.

En el minut 34, arriba el segon, jugada per l’esquerra amb velocitat i creuant-la al mig de l’àrea gran on Montoy va fer el segon del partit i dels seu compte particular.

12507127_1052453044795969_8784391529348417673_nLa segona part va començar, amb un Organyà tocant bé la pilota, saben que teníem que anar a buscar el gol, i al minut 58, una jugada trenada amb Xavi Casanova amb Pau que es va plantar en mig d’àrea on el varen fer caure, i l’ àrbitre Salse-Carrera, no va xiular res al no veure cap intencionalitat de falta.

El partit ja es va trencar, quan en una jugada ben elaborada en el minut 67, Montoy marca el tercer i culmina el seu “HatTrick”.

Després vingué la gota que va fer vesar el got. Carles Pallarés, en una jugada que marxa del seu defensor i entrant des de darrere marca gol, l’àrbitre quan ja marcava gol, l’anul.la a instancies del seu linier Vigo, que va veure un fora de joc, que ell tenia molt clar i que nosaltres a hores d’ara encara no ho entenem.

Ells es van començar a agradar, i jugaven en vent a favor al marcador i la tranquil·litat, es va poder veure el millor Borges, quan triangulaven i movien la pilota amb seguretat i bones arribades que van culminar en un quart i cinquè gol, materialitzats per Talavera, en jugades de qualitat i sang freda.

Hem de ser conscients, que el Borges jugarà una altra lliga que no es la nostra. Ells aniran per pujar i nosaltres per mantenir la categoria, es la pura realitat. Però també tenim molt clar que no tenim un equip per a que ens endossin cinc gols cada partit. Hi ha qualitat en totes les línies del nostre equip, i l’entrega i motivació generada se’ns dubte per el nostre entrenador Toni Menchon. Hi ha coses a millorar i les millorarem, segur!

Es podria començar millor, se’ns dubte! però ara toca passa pàgina i preparar el debut a casa, davant la nostra afició!