JORNADA 3                        18/09/2016                        17.00 h.                               Municipal d’Agramunt

Agramunt: Joel, Roca, Villa, Pedrol, Ferran, Miki, Falces (Deybi 34’), Diallo (Gerard 63’), Leo (Dennis 63’), Cases i Silver (Arnau 68’).

Organyà: Ribó, Paulo (Albert 89’), Marcos, Santi, Fortó, Jose Luis, Robert, Pau (Quim 68’), Casanova, Jaume (Pallares 46’) i Oscar (Edgar 68’).

Arbitre: Florejachs-Català. T.G. Roca, Leo / Santi . T.V. Ferran 89’, Dennis 89’ i Deybi 89’.

Gol: 0-1 Arnau p.p. 89’.

img-20160919-wa0004El camp de l’Agramunt era un feu propici per sumar els primers punts de l’exercici, havíem mullat en 6 de les darreres 7 visites. Aquest diumenge ens vam trobar amb un Organyà que no tenia res a veure amb el de les dos primeres jornades, sobretot en defensa, molt més segura amb el debut de tots dos centrals, tant en Marcos com en Santi que fins el dia d’ahir no havíem pogut comptar amb ells en aquesta temporada. Varen estar molt segurs a darrera i això ens va donar un “plus” de confiança a totes les línies. Els nostres davanters arribàvem molt més que els locals, i amb cert perill, però tot el que marcàvem a la pretemporada una vegada començada la lliga sembla com si s’hagués acabat l’encert de dies anteriors.

En el minut 8 gol anul·lat a Pau per un fora de joc bastant just. Assenyalat per un linier que deien que tenia quinze anys i n’ aparentava dotze. ( apart d’aquesta apreciació, les seves intervencions van ser molt correctes ). En el minut 18 ja es va començar a veure com seria el tarannà del partit, amb força arribades dels nostres davanters encara que l’ Agramunt va tenir una de les més clares quan Ferran Isla es va plantar davant de Ribó i el va fer lluir amb una bona intervenció. Tot seguit al minut 20 un altra arribada de l’Organyà que Robert va voler picar per sobre el porter Joel i l’esfèric va marxar a fora. Abans d’acabar la primera part al minut 42 darrera internada de l’Agramunt que va culminar en un fort xut de Leo que Ribó va tornar a desbaratar.

img-20160919-wa0003Una vegada començada la segona part, Carles Pallarés sortia de refresc i va tenir una de les mes clares del partit, ja que en un tres contra un defensor local no va esta encertat, no va assistir a Pau, i Villa li prengué la cartera perdent una clara jugada manifesta de gol. En el 75 de joc, jugada ben trenada dels ganxos Robert la posa a Quim, que tot sol no hi arriba per mil·límetres. Set minuts després, a la rematada d’un corner Santi s’eleva i guanya molt be la posició als seus rivals i amb un contundent cop de cap fa lluir al jove Joel ben situat sota pals. Es mastegava el 0 a 1 que va arribar al darrer minut, va ser quan es va decidir el partit, llançà un corner Casanova que Pallarés pentinà enrere i dona al cos d’Arnau que fa entrar la pilota dins de la porteria. Els jugadors de l’Agramunt perdent els nervis i amb dues entrades fortes a Robert, que caigué una bona estona a terra, varen comença a protestar i Florejachs va començar a treure targes grogues que amb reiteració es convertiren en doble groga i per tant expulsió de fins a tres jugadors de l’Agramunt. Aquí es va acabar l’encontre que ha fet que l’Organyà sumés el tres primers punts de la temporada.

Com anècdota, un any més hem tingut problemes amb la semblança de colors amb els equipatges. Amb l’experiència de l’any passat, vam portar els dos equipatges. La primera part Florejachs ens va demanar que juguéssim amb la nostra samarreta blava i el pantalons vermells de la segona indumentària. La confusió encara era mes palesa. Fent que en bon criteri, la segona part l’Agramunt jugués amb la segona equipació, on almenys hi havia certa tonalitat de color.