JORNADA 28                        15/04/2018                  17.30 h.                          Municipal d’Artesa de Segre

Artesa: Damià, Monclus, Bota, Nil (Guardia 46’) (Gullem 76’), Ros, Alcobé, Rovira (Porre 46’), iblo (Isaac 61’), Planes, Angel i Julià.

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Robert, Casanova, Ronaldo (Pau 61’), Oscar i Albert (Elio 68’).

Àrbitre: Malla-Esqué. T.G. Monclus / Ribó, Robert.

Gols: 0-1 Ronaldo 1’, 0-2 Marcos 52’, 1-2 Isaac 79’.

Després de dies d’intensa pluja, i més pluja ens desplacem a Artesa en un dia de Sol esplèndid.

L’ Artesa en una situació còmoda a la taula, ja ho té tot fet, però és presenta amb baixes significatives, que l’Organyà tenia que aprofitar……

Comença el partit, i de debò que no recordo cap partit que es marques tant aviat, Minut 1, pilota ben trenada de mig camp que Oscar veu com es desmarca Ronaldo que amb velocitat és planta davant el porter local Badia, i impacta la pilota amb tanta forçà que Damià Badia posa les mans però tant pilota com mans van cap a dins, primer gol del nostre jugador d’Artesa. El gol va marcar la tendència d’aquest partit on l’Artesa volia però no podia davant un equip ganxo dominador del partit, i tocan i jugant sen molt superiors en diferents fases del partit. Una primera part esplèndida amb poques arribades de l’ equip local, i que la defensa blanc i blava va solventar en tot moment.

Segona part, amb el perill d’un marcador curt, però molt conscients del que ens hi jugàvem. Ales ens va donar Marcos quan en un corner picat per Casanova i a al segon pal engalta tal com bé, un altre “pepinasso” que llepant el travesser de la porteria local i cap endins…. el Diumenge passat va marcar per primer cop Albert Vila i aquests també ho han fet Ronaldo I Marcos… Es bó que tothom s’atreveixi a xutar.

El partit el seguíem dominant i a més amb el marcador a favor, però el fútbol ja ho té això en el minut 78 i en una jugada molt a prop de l’àrea gran i després d’un parell de refusos, Isaac xuta i per baix supera a Ribó.

El 1-2 va posar insegur a l´Organyà i també a tots els nostres seguidors. Un partit que haguéssim tingut que tancar, sens va complicar fins al xiulet final, ja que l’Artesa va apretar de valent buscant l’empat.

La contra dels ganxos, en una jugada de Robert a final del partit, desprès de regatexar-se al porter, sense angle va rematar, la pilota es va passejar per la línea de gol, però no va trobar rematador per empènyer el tercer.

Després de quedar d’acord amb el Bellpuig, per jugar el partit el divendres 4 de maig, hem rebut una notificació de la Federació que ens “obliga” ha jugar aquest divendres dia 20 a les 22:00h, just abans del dia dels actes del Centenari del Club.