JORNADA 6                10/10/2015                   17.00 h.                        Municipal d’Alpicat

Alpicat: Crisos (Codina 79′), Contreras, Marti (Kelly 70′), Amorós, Garriga (Muñoz 46′), Breznes, Vendrell, Castelló (Galiano 61′), Pampliega (Pau 61′), Oscar i Padrones.

Organyà: Ribó, Paulo, Marcos (Fiti 46’), Santi, Ermen, Robert, Oriol (Xixo 46’), Pau (Edgar 70′), Toni Sort, Casanova (Benta 46’) i Toti.

Arbitre: Alegre-Lopez. T.G. Muñoz / Fiti, Toni Sort.

Gols: 1-0 Breznes 18’, 2-0 Oscar 30’, 3-0 Vendrell35’, 4-0 Breznes 75’, 4-1 Robert 80’, 4-2 Robert (p.) 89’.

1926902_912800948748470_7602864496737270740_nPatacada, ventallot ben donat el que ens va caure el dissabte al camp de l’intractable Alpicat. Sumen anys d’experiència competint per guanyar lligues a un grup de jugadors joves triats amb lupa de les millors canteres de Lleida per formar un equip molt difícil de batre. L´any passat vam fer saltar la banca però repetir hagués estat massa aquest any…

10690324_912808668747698_8227408316395597825_nArribem amb l’equip de gala, però això no es garantía de res. Primer quart d’hora ben posats i ben situats al camp aguantant la sortida local, però a la que ens pensem que el toro ja s´ha calmat, ens claven en menys de 20 minuts 3 estocades que deixen el partit per sentencia. Tenim 2 equips competint dins d´un mateix onze ara mateix, els que estan hipermotivats a cada partit i es posen l´equip a l´esquena diumenge rere diumenge, plogui o faci sol, i per altra banda els que no acaben de enlairar-se i agafar el protagonisme que per nom i experiència se´ls hi exigeix. Aspecte a analitzar pel míster i que enlloc de dificultar-li la feina, li facilita l’elecció de cada onze a la setmana següent. Seguim trobant a faltar els pulmons de l´Oscar o del Fortó al mig del camp.
Els joves Ruben i Oscar afusellen sense gairebé oposició a un Ribó que no pot fer res per impedir l’apatia de la defensa ganxa al 18’ i al 30’ en les 2 primeres arribades locals. I El Killer de la lliga, Joan Rooney Vendrell, marca el seu golet fent el que sap fer i es el millor de la lliga, caçar pilotes sueltes a dins l’àrea i avançar-se per físic i olfacte als seus marcadors. Pim pam pum i al vestidor.

1525669_912801432081755_4637475455801628956_nNois, que pensem fer? Triple canvi per estimular no ja la reacció sinó l’actitud per demostrar que amb la qualitat que te aquest equip es pot competir amb qualsevol rival, i sembla que ho aconseguim. Comencem la segona part recuperant pilotes que a la primera part eren locals, i sortint combinant a la contra amb un Ermen batallador a dalt que aprofitava l´ajuda de Pau i Fité i sobretot d´un omnipresent Robert. El Capi busca el gol però estavella un fort xut a la creueta des de fora l’àrea al 50’, i Xixo i Ermen tampoc estan encertats i la fusta acaba escopint els seus xuts sobre la porteria de Crisos.

I del possible 3-1,3-2 o 3-3 passem al 4-0 en una jugada de picardia local o falta de veterania d´algun dels nostres,digueu-li com vulgueu, tot suma en partits així i algun ganxo hauria de començar a aprendre la puteria del futbol. Només l´entrada de la jove promesa, l´Edgar Capdevila, alegra la tarda a la parròquia visitant, demostrant pinzellades de futur crack amanides amb una brega i una lluita que hauria de servir d’exemple. Una assistència de cine seva l’aprofita Robert per marcar el gol de l´honor, i encara ajustem una mica més el marcador a l’últim minut quan un Robert en ratxa marca el seu segon. 4-2 final.

I diumenge més, segona etapa pirenaica del tour amb parada a Mollerussa, un dels altres aspirants al títol…ens espera partit molt semblant al de dissabte, Edu March dona als seus equips un punt de competitivitat del que n´haurem d´apendre per treure´n alguna cosa positiva, esperem que algun ganxo tregui ja el seu caràcter i torni a ser el que s’espera d´ell en alguns casos i el que va demostrar la temporada passada en altres. Som-hi nois, intensos i concentrats des de l’escalfament i a competir, que tenim equip per fer-ho, hem de fer-ho!