JORNADA 4                        24/09/2017                        16.30 h.                               Municipal Termens

Termens: Mario, Llovera, Aitor (Guillem 34’), Pascual, Tato, Gardeñes (Flore 67’), Ortega (Moussa 46’), Bilal (Masca 26’), Escolà, Yassine i Estany.

Organyà: Ribó, Sala (Vicente 44’), Marcos (Pallarés 70’), Fortó, Robert, Pau, Casanova, Oscar, Jordi Sanchez, Valeri (Albert 70’) i Semino (Alex 88’).

Árbitre: Olmo-Diaz. T.G. Estany, Masca / Sala, Jordi Sanchez.

Gols: 1-0 Tato 23’, 2-0 Moussa 71’.

Visita al camp de l’equip revelació de la temporada. Un Térmens que conta els seus partits amb victòries i es líder indiscutible amb 12 punts, quatre d’aventatja sobre el segon classificat

Diumenge va demostrar que els 9 punts sumats davant l’Albi, Solsona i Tremp no eren per casualitat i va fer valdre la seva fortalesa defensiva, acompanyada de la lluita del seus gladiadors durant els 90 minuts, que tot i la seva limitació tècnica, va demostrar que fa mes el qui vol que el qui pot i va sumar merescudament la victòria.

Tot i així el primer quart d’hora va ser ganxo, i hagués pogut canviar el signe del partit si alguna de les dues arribades perilloses que vam tenir hagués acabat al fons de la xarxa, sobretot la de Casanova als 12 minuts que va ser aturada per un segur Mario, demostrant perquè es el porter menys golejat de la categoria. Tato als 23’ no va perdonar i en la primer i única arribada a porta en el primer temps de l’equip local feia pujar l’ 1 a 0. Tres lesions fortuïtes, dos pels locals i una pels visitants feien moure la banqueta durant els primers 45 minuts.

Segona part, on l’Organyà no va estar encertat i no va inquietar la porteria de Mario en cap moment per poder sumar algun puntet. El Térmens es va defensar còmodament i va intentar fer mal a la contra davant d’una desgavellada defensa ganxa que es va veure sorpresa per una jugada individual de Moussa al 71’ que tancava el partit.

Diumenge descansarem, partit aplaçat per motius presentats pel Castellserà que en servirà per recuperar lesionats i poder preparar el desplaçament al nou camp del Linyola amb garanties de tornar a sumar.