ÚLTIM DESPLAÇAMENT!

JUNEDA  1 –  ORGANYÀ  1

JUNEDA: Morales, Bertran(Rubió 78’), Josep Masbernat , Pifarré(Claret 60’), Grau,Barrufet(Fuentes 45’),Vallés(Mateus 45’),Oriol  Masbernat,Castillo, Roura i Giné(Aixalà 60’).

ORGANYÀ: Busquets, Paulo, Marcos, Santi, Casanova(Galimany 57’), Robert, Marin(Fortó 87’), Ronaldo(Riera 89’), Gastón, Acosta i Ferreiro.

GOLS: 0-1 Robert min.30, 1-1 Grau min. 58.

Àrbitre: Mujal Benet

Targetes: Per Juneda, Castillo, J.Masbernat, O.Masbernat i Claret T.GROGA. Per Organyà Paulo, Marin, Ronaldo i Acosta T.GROGA i Marcos DOBLE T.GROGA.

 

Darrer desplaçament de temporada, a un camp complicat i que vàrem poder rascar un punt. Sempre es millor poder sumar però en aquest cas el “peix està tot venut”, ja que el descens no es pot evitar.

imatge d’arxiu

 

Bon partit de l’Organyà que a la mitja hora de partit es va posar a davant amb un gol de Robert que acabarà la temporada com a màxim golejador.

El Juneda fins a la segona part no va poder empatar fins al minut 58 a través de Grau. Aquesta jornada el seu golejador Oriol Masbernat, no va poder marcar, cosa poc habitual.

Cal remarcar les bones intervencions de Marc Busquets que van evitar, una derrota més tot i que el equip ganxo, va treballar de valent per poder emportar-se un empat de les garrigues.