LA PRÈVIA DE LES LLOREDES

Diumenge 7 de Maig a partir d’1/4 de 6 de la tarda al municipal Les Lloredes, partit corresponent a la jornada 31 de la segona catalana, grup 5, entre:

C.F.ORGANYÀ i C.F.TORREFARRERA

raknisohPenúltim partit a les Lloredes amb la visita de l’equip revelació del campionat. Tercer classificat amb 58 punts, a 7 punts de la promoció d’ascens. En la segona volta Jesus Alcalde ha aconseguit que el seu jove equip dones un pas endavant, i nomes el supera el Tàrrega amb 2 punts. Dotze partits invicte, amb 10 victòries i 2 empats. Porta sis victòries consecutives i vuit com a visitant. Números que fan terror, però les estadístiques no guanyen partits i estan fetes per poder-les trencar, un al·licient mes pels homes de Toni Menchon per poder donar una alegria a la seva parròquia. El mig centre Joao serà baixa per lesió. Trident de luxe en atac amb 38 dels 66 gols aconseguit pel Torrefarrera, repartits 15 per Guti, 12 per Lozano i 11 Galceran. Un possible onze potser: Axel, Beamud, Botet, Mariano, Regany, Barbosa, Balagueró, Lozano, Junior, Guti i Galceran.

RESULTATS :

Temp. 1976-1977 ORGANYA 1 – TORREFARRERA 1

Temp. 1977-1978 ORGANYA 7 –TORREFARRERA 2

Temp. 1978-1979 ORGANYÀ 3 – TORREFARRERA 1

Temp. 1979-1980 ORGANYÀ 0 – TORREFARRERA 0

Temp. 1980-1981 ORGANYA 2 – TORREFARRERA 4

Temp. 1992-1993 ORGANYÀ 1 – TORREFARRERA 1 (Toni Espar)

Temp. 2002-2003 ORGANYA 0 – TORREFARRERA 2

Temp. 2003-2004 ORGANYÀ 3 – TORREFARRERA 4 (Ramon, Navines i Miki)

Temp 2004-2005 ORGANYÀ 4 – TORREFARRERA 1 (Ramon 2, Sole, Navines)

Temp. 2006-2007 ORGANYÀ 1 – TORREFARRERA 0 (Campa)

Temp. 2007-2008 ORGANYÀ 2 – TORREFARRERA 1 (Ramon 2)

Temp. 2008-2009 ORGANYÀ 0 – TORREFARRERA 1

Temp. 2009-2010 ORGANYÀ 3 – TORREFARRERA 1 (Juanjo, Fran, Toni Sort)

Temp. 2015-2016 ORGANYÀ 2 – TORREFARRERA 2 (Robert, Xixo)

PARTIT A RECORDAR:

La darrera victòria de l’Organyà davant el Torrefarrera, en la temporada del segon ascens a Preferent. Gran partit dels homes de Carrio, amb nombroses ocasions de gol en la primera part, tot i així el primer no va arribar fins al 40’ amb un gol olímpic de Juanjo Alias. En la primera jugada de la segona part, un remat de cap de Fran a la sortida d’un altre corner feia pujar el 2 a 0. Els altres dos gols, un per banda van arribar en temps afegit. Amb aquest resultat l’Organyà es mantenia líder i va mantenir fins a la darrera jornada una lluita ferotge amb el Borges per aconseguir l’anel.lat ascens a Preferent.

Organyà: Grego, Sala (Sergi),Fran, Escolà, Vigo, Oriol, Ramon (Butxi), Robert, Campa (Avellana), Oscar (Toni Sort) i Juanjo Alias.

Torrefarrera: Melcio, Goyo, Gogues, Adrià, Pepe, Isma, Chechu, Roy, Torrelles, Figueredo, Tito i Eric (Jony).

Arbitre: Hernandez-Cacho.

Gols: 1-0 Juanjo 40’, 2-0 Fran 46’, 2-1 Chechu 90’, 3-1 Toni Sort 93’.